2777
2789
عنوان

از حرف زن همسایه بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 93 پست
اون بچه اس معلومه حوصلش سر میره اما شما نباید ببری😑منم دخترم دوساله و یک ماهه اس متاسفانه همسایه ها ...

اگه نبرم تو کوچه شوهرمو مادرشوهرم اینا جنجال ب پا میکنن ک بچه رو زندونی کردی مادرشوهرم هی میگف بچه رو گذاستی تو قفس.پدرمو درآوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم بذار یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم نذار دختر کوچولو و نازت با فرهنگ تو کوچه بزرگ بشه بخوای نخو ...

من خودمم هم عقیده شمام.اما این خونواده شوهر منو کشتن.مثلا خاهر شوهرم اینا میگن همش بزارش بره تو کوچه یه زن دیگه هم اونجا بود گف نه بابا تو کوچه فردا هر دیقه میخاد بره کلی مادرشو اذیت میکنه

من خودمم هم عقیده شمام.اما این خونواده شوهر منو کشتن.مثلا خاهر شوهرم اینا میگن همش بزارش بره تو کوچه ...

شما کدوم شهرین؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اره اعصاب خوردی هم ک زیاد پیش میاد اما واقعا نمیتونم نبرم تو کوچه 

چرا واقعا نمیتونی.مادر شدی مسئولی دختر خوب.بعدا عواقب خوبی نداره منتظر فحش یاد گرفتن حرفای زشتشم باش.بعدا بیشتر بفهمه نمیتونی کنترل کنی.ببرش بیرون بچرخون ولی عادت نده به کوچه .معمولا دور از جون خودت این جور خانما خاله زنکن و‌بی فرهنگ.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چرا واقعا نمیتونی.مادر شدی مسئولی دختر خوب.بعدا عواقب خوبی نداره منتظر فحش یاد گرفتن حرفای زشتشم باش ...

وقتی خونواده شوهر رو مخمن ک هی میگن بیا تو کوچه بیا بیا از طرفی هم بچم عادت کرده و دلش بچه میخاد.ماشین هم ندارم ک ببرم هی دورش بدم

وقتی خونواده شوهر رو مخمن ک هی میگن بیا تو کوچه بیا بیا از طرفی هم بچم عادت کرده و دلش بچه میخاد.ماش ...

پس فردا هم مشکلی پبش بیاد.هر حرف زشتی یاد بگیره اول خانواده شؤهرت سرکوفت میزنن.بگو دوست ندارم تو کوچه عادت کنه.مگه همه ماشین دارن.اتفاقا پیاده ببرش با سه چرخه .بچه یکسال و چند ماهه رو الان میتونی کنترل کنی.تو‌خونه بازی کن باهاش . باید بتونی برا زندگیت خودت تعیین تکلیف کنی نه بقیه.لازمم نیست جواب بدی انقد بگن خسته بشن.خود دانی چیزایی که من دیدم حتما ندیدی .یکم‌نادر باید نقتدر باشه و محکم از الان نمیتونی یه بچه ر و‌کنترل کنی با‌هر روشی ده دوازده سالش شد چی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷