2777
2789
عنوان

از حرف زن همسایه بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 93 پست

بچتو ببر جای خلوت بچرخون.خوزستان تازه یکم وضعش بهتر شده چه جراتی دارین .صفاش همین حرفای نامربوط و اعصاب خوردیشه؟

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم  دختر من که دو سال و دوماه داره لج میکنه تا ماشین بیاد میره جلو بچها بخوای از یه کاری منع ...

نمیدونم منظور داره یا نه.کلا تا بچم میره جلو ماشین هی تو دلم میگم وای الان باز یه چیزی میگه این زنه.دیگه ازشش خوشم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بشه  یعنی فرهنگی از این پایین تر نیست زنا بشینین دورهم اونم سرکوچه بچه ها بازی کنن🤢🤮

نه عزيزم خانوما رو نديدم تو كوچه بشينن فقط ديدم بچه هاى راهنمايي و دبستان بازى ميكنن 

وای اسی ول کن دیگه تو کوچه نرو این کار خیلی زشته از حرف زن همسایه زشت تره

والا منم هی میگم زشته اما تو این محله ک ازدواج کردم عادیه.همیشه هم مادرشوهرم اینا هی گیر دادن مردی تو خونه بزن بیرون بیا تو کوچه

والا منم هی میگم زشته اما تو این محله ک ازدواج کردم عادیه.همیشه هم مادرشوهرم اینا هی گیر دادن مردی ت ...

عزیزدلم بذار یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم نذار دختر کوچولو و نازت با فرهنگ تو کوچه بزرگ بشه بخوای نخوای تحت تاثیر قرار میگیره از اون گذشته دو روز دیگه که بزرگتر بشه دیگه نمیتونی کنترلش کنی دیگه از صبح میخواد بیاد تو کوچه تا شب شما هم شاید نتونی دیگه بیایی دنبالش اون وقت هزار و یه مشکل ممکنه براش پیش بیاد از همین امروز دیگه تو کوچه اومدن رو ترک کن تو خونه با اسباب بازی و خیلی چیزای دیگه سرگرمش کن تخته بخر براش با هم معلم بازی کنین بهش شعر و قصه یا بده نقاشی یاد بده من جای شما باشم به هیچ عنوان نمیذارم کودکم تو محیط کوچه بزرگ بشه و هر کسی به خودش اجازه بده در موردش اظهارنظر کنه

عزيزم تو كوچه بودن و موندن جلو در با خانوماي ديگه يكي از بدترين كاراس چطور هنوز منسوخ نشده تو محل ز ...

بضی جاها عیب میکنن منم محلمون عیب میکرد اما اینجا ک عروسی کردم عادیه وقتی نمیرفتم تو کوچه همیشه با سوهرمو مادرشوهرم بحثم میشد میگفتن چرا نمیری تو کوچه تو خونه خفه شدی

عزيزم تو كوچه بودن و موندن جلو در با خانوماي ديگه يكي از بدترين كاراس چطور هنوز منسوخ نشده تو محل ز ...

بضی محله ها منسوخ نشده اما تو محله بابام اینا کار زشتیه تو اینجا ک ازدواج کردم عادیه