2777
2789
عنوان

از حرف زن همسایه بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش همسایه نشینی بهتره. کلا نمو جالبی نداره البته نظر منه. 

دست بچه رو بگیر و راه ببرش تو کوچه. اینجوری چندتا حسن داره‌ هم کرونا نمیگیرین، هم با همسایه سطح پایین دمخور نمیشی هم فعالیت مادر فرزندی میسازی هم امن هست برای بچه چه از نظر ماشین و چه از نظر اخلاقی. توی کوچه حرفای زشت میشنوه یه وقت.. 

حرف اون مهم نیست. قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن. ولی چرا بهش نگفتی که ناراحت شدی.. اصلا تعارف نکن با کسی وقتی بهت بی ادبی میکنن جوابشون رو بدون عصبانیت بده.. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

مادرم اینا خونشونو عوض کردن رفتن تو کوچه ای که خانم ها میشستن سر کوچه

مامانم چند بار تذکر داد که صحیح نیست

خودمون میرفتیم اعصابمون خورد میشد انگار از زیر ذره بین رد میشدیم

دیگه قصد داشتن که خونه رو بفروشت از اونجا برن

ظاهرا یکی از همسایه ها براش یه اتفاقی افتاد نتونست بیاد کوچه جمعشون منحل شد

واقعا زشته این جور جمع ها

مخصوصا وقتی با صدای بلند حرف های نامربوط میزنن یا عابرین رو برانداز میکنن

🖤 
[QUOTE=155249956]واقعا درک نمیکنم چطوری بچه هارو میبرید تو کوچه بازی کنن😑😑😑😑درشرایط عادی هم نمیت ...

اون بچه اس معلومه حوصلش سر میره اما شما نباید ببری😑منم دخترم دوساله و یک ماهه اس متاسفانه همسایه های ماهم هنوووز این فرهنگ غلط و دارن و من متنفرررررم 

دخترمم نق میزنه سرگرمش میکنم یا با ماشین میبرم دور میزنیم اصلا نتونم برمم توخونه نگهش میدارم تا نبینه توکوچه میتونه بازی کنه بهونه اش و نمیگیره

دفعه دیگه حتما جوابشو میدم

آره گلم حتما جوابشو بده 🤗🤗🤗🌹

کلا هیچ وقت اجازه نده کسی با بچه ت این جوری حرف بزنه ♥️♥️♥️♥️

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹