2777
2789

سلام من امروز به حساب سونو ان تی ۳۹هفته و ۴روزمه ۲۶شهریور بهم تاریخ زایمان داد و من الان هیچ درد و انقباضی ندارم دوست داشتم دردام طبیعی شروع بشن...شما طبق سونو ان تی زایمان کردید؟چقد دقیقه؟دوست داشتم دخترم نیمه اولی شه...من طبیعی میخام زایمان کنم

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰

من به حساب ان تی قرار بود ۳۱ تیر زایمان کنم ولی ۲۴ تیر زایمان کردم، کلی کار کردم که دردام خودش شروع شه ولی نشد اخرم کیسه ابم ترکید و دردام شروع شد

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی که خبر نمیکنه

تحت نظر باشید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
منم ۳۹ هفته م هیچ درد و علاّمی از زایمان ندارم تاریخ زایمان ۳۰ شهریوره.ولی فک نکنم اونکموقع زایمان ک ...

این هفته ی اخر خیلی طولانیه خسته شدم دیگ 😔خدا خودش کمکمون کنه

من به حساب ان تی قرار بود ۳۱ تیر زایمان کنم ولی ۲۴ تیر زایمان کردم، کلی کار کردم که دردام خودش شروع ...

خوش بحالت ک زودتر زایمان کردی من تا ۳روز دیگ وقتم‌مونده منم هرکاری کردم نشد چیشد ک کیسه ابتون پاره شد؟این برامن شده ارزو😂خدا نی نیتونو حفظ کنه

طبیعی که خبر نمیکنه تحت نظر باشید

تحت نظرم ماما همراهم گفته اگه تا ۴۰هفته و ۵روز دردت گرفت ک گرفت نگرفت امپول فشار میزنیم دوست داشتم دردام طبیعی شروع شه

تحت نظرم ماما همراهم گفته اگه تا ۴۰هفته و ۵روز دردت گرفت ک گرفت نگرفت امپول فشار میزنیم دوست داشتم د ...

انقباض چجوریه من هفته ۲۵ هستم اینایی ک میگم طبیعیه یا نه 

حس نبض در واژن حس ادرار در واژن و حس حرکت محکم در واژن و لگن ؟😥

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
خوش بحالت ک زودتر زایمان کردی من تا ۳روز دیگ وقتم‌مونده منم هرکاری کردم نشد چیشد ک کیسه ابتون پاره ش ...

مرسی عزیزم،هیچ کاری نکردم دراز کشیده بودم داشتم استراحت میکردم یه دفعه صدای تق داد😆انگار بادکنک ترکیده:))

ببین استرس داشته باشی بدتره، من قبلش هرروز اینقد استرس داشتم و گریه میکردم پیش خدا که چرا زایمان نمیکنم، ولی دقیقا همون روزی که به خدا گفتم هرجی خودت صلاح میدونی دیگه برام مهم نیست کی و دیگه استرس نداشتم زایمان کردم عصرش😄

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
انقباض چجوریه من هفته ۲۵ هستم اینایی ک میگم طبیعیه یا نه  حس نبض در واژن حس ادرار در واژن و حس ...

عزیزم‌انقباض یعنی یهو شکمت سفت میشه مث سنگ بعدا شل میشه حس فشار در واژن هم نی نی فشار میاره حس نبض نداشتم تا حالا نمیدونم

عزیزم‌انقباض یعنی یهو شکمت سفت میشه مث سنگ بعدا شل میشه حس فشار در واژن هم نی نی فشار میاره حس نبض ن ...

گاهی از ترس تا سکته میرم ازین حرکتاش 

سکسکه جنین چجوری حس میشه ؟

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
مرسی عزیزم،هیچ کاری نکردم دراز کشیده بودم داشتم استراحت میکردم یه دفعه صدای تق داد😆انگار بادکنک ترک ...

واااای چ خوب منم تا میام بیخیال شم اطرافیان یادم میندازن میگن تو هنوز زایمان نکردی همین میشه ک غصه میخورم ولی انگاری منم دیگ باید بیخیال شم 

واااای چ خوب منم تا میام بیخیال شم اطرافیان یادم میندازن میگن تو هنوز زایمان نکردی همین میشه ک غصه م ...

وای امان از اطرافیاننننن

توجه نکن اصلااا، ایشالله که زایمان خوب و بموقعی داشته باشییی❤

گاهی از ترس تا سکته میرم ازین حرکتاش  سکسکه جنین چجوری حس میشه ؟

عزیزم‌کلا این دوران استرس داره برای همه مادرا سعی کن همیشه ریلکس باشی و بسپارش دست خدا 

سکسکه هم مث همون نبض میمونه ک توی شکم احساس میکنی