2777
2789
عنوان

نمیدونم با مادرشوهرم چجوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 21 پست
راست میگی اما اینقد اوضاع زندگیم قاراش میش شده تو این چندوقت ظرفیت روانیم پایینه از یه طرف زن داداش ...

قوی باش جوابشو حتما بده کم رفت و امد کن

باشوهرتم زیاد گرم نگیر سرد باش ی مدت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر منم کم برین ولی حتما با هم برین..خب جلو مامانش باهم گرم نباشین،البته فک کنم همسرتون باید رعایت کنه..اصلا هم صمیمی نشین یا با سکوت یا با احترام جواب بدین در نهایت هم مادرشوهره دیگه هرچی باشه باید بخاطر زندگیمون نیش و کنایه ها رو تحمل کنیم که اگه ی گوش در و ی گوش دروازه باشه جز خستگی خودش هیچ تاثیری نداره..

سلام خوبین 

تاپیکتون قدیمیه نمیدونم مشکلتون حل شده یا نه 

من همین طوری چند تا تاپیک هاتون رو خوندم

تقریبا اکثر مادرشوهرا همین طوریه رفتارشون بدشون میاد ببینن بچه دست باباشه و عروس نشسته. تو مهمونی خونه مادرشوهر بچه رو خودتون بگیرین سعی کنید خیلی بهم محبت نکنین ممکنه خودش وقتی جوان بوده به اون صورت محبتی ندیده باشه حسودیش بشه همیشه تو خونتون تا میتونین در خلوت با هم خوب و خوش باشین 

وقتی از تعداد لباساتون ایراد گرفت که زیاد میخری اینا اگه قبلا دیده با خنده بگو  مامان این که جدید نیست خیلی پوشیدمش که. اگه جدید بود هم بگو الان خود اقایون دوست دارن خانمشون خوب بپوشه

امیدوارم مشکلت حل بشه