2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام بدونم لایکم کنین بیام بخونم

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

سلام عزیزم من خودم تتو کار هستم.به اون رنگ و موادی که آرایشگر استفاده میکنه واسه تتو بستگی داره. رنگای بی کیفیت سبز میشه بعد از مدتی. من پارسال واسه مامانم خط چشم زدم هنوزم مشکیه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگ رنگش خوب باشه سبز نمیشه فقط مشکیش کمرنگ جلوه میده مثل سایه چشم محو میشه بالاپلکت.موندگاریشم بستگی به کار ارایشگرت داره وعمق نفوذ سوزن توی پلکت ونوع رنگش.

درد دارههههههه سوزش دارهههههه اذیت شدن دارهههههه 

اصلا به فیلمای ادیت شده ی پیجای سالنای ارایشی اعتمادنکن برو ازنزدیک کارشونو ببین.

بعدم هرچقدرم زیبابرات بکشن باز هوس حالت چشمای خودتومیکنی ودلت براشون تنگ میشه

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
سلام عزیزم من خودم تتو کار هستم.به اون رنگ و موادی که آرایشگر استفاده میکنه واسه تتو بستگی داره. رنگ ...

بهترین مدل برای خط چشم چیه که هم بصورت روزانه مناسب باشه هم برای ارایش محدودیت زیادی ایجاد نکنه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
من سه ساله هم خط پایین هم بالا با کاور دارم اصلا تغییررنگ نداده خیلیم راضیم .......اما فوق العاده در ...

بستگی به اون بی حسی که واست میزنه هم داره. بعضی از بی حسی دندون استفاده میکنن بخاطر هزینه کمترش😕بعضی هم از پماد درجه یک بیحسی که اصلا درد احساس نمیشه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40