یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله میخوام بعد سه سال فراموشش کنم کنکور قبول بشم مشغول میشم فراموشش میکنم ولی بعد جداییمون با دخار خالش دوست شدم بیشتر به این دلیل نمیتونم فراموشش کنم چند روزیه به دخترخالش گفتم دیگه کنکور میخونم نیستم و میخوام خودمم از دخترخالش گم و گور کنم نفهمه زندم مردم
بله میخوام بعد سه سال فراموشش کنم کنکور قبول بشم مشغول میشم فراموشش میکنم ولی بعد جداییمون با دخار خ ...
ان شاالله کنکورت عالییییی میشه
منم تجربه این رو داشتم، با این تفاوت که من با عشق سابقش دوست شده بودم و با اینکه خودش رفت و نامزدیمون به هم خورد هنوز هربار اون دختره پیام می ده برگام می ریزه :)))
ولی اگه رابطه دوستیتون خوبه به نظرم خرابش نکن ، بعد یه مدت عادی میشه ، دوستت رو از دست نده ، هرچی خودت می دونی دیگه هانی
🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕 داوشمی بمولا. ولی اگه راه داره لایکم نکن . یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی"عج"
نه فکر نکنم ، به نظرم اوکیه رابطه دوستیتون رو ادامه بده نمی دونم سر چی کات کردید و چقدر وقت پیش بوده ...
سه سال میگذره یه سال باهم بودیم چون گفتم عکساش فیک بود به اکانت فیک رفتم امتحانش کنم فهمید منم زد به سیم اخر و جدا شدیم ولی دخترخالش بعضی وقتا حرفای عجیب غریبی میزنه مثلا یه بار گفت یادته گفتم برو پیوی اکسم گفتم اره گفت اون(ینی اکسم) اگه میفهمید من ترو فرستادم جرم میداد یا میگه صبر داشته باش یه روز یکی میاد تو زندگیت که جونشو برات بده یا یه بارم دعوامون شد گفت بسه دیگه من این وسط از دست شما دوتا نمیدونم چیکار کنم یا یه بار گفتم خوابشو دیدم حتما پیش یکی در مورد من گفته گفت بعید نیست