2777
2789

ماعقدیم یک سال وخوردهی هست و امروز فرداش میکنن همش نمیاد بریم سرخونه زندگیمون من راضی شدم بدون عروسی برم برادرش چهارماهه فوت شده بخاطر همین گفتم بدون عروسی یه خونه اجاره کن بریم میگه وقتش نیست

یک ماه پیشم الکی گفتم مهریمو حلالت میکنم اونم گفت نمیخامت و قصدش جدایی بودخانوادش حتی یک زنگ به من نزدن که مشکلتون چیه چرا میخاین جداشین 

امشب به شوهرم گفتم خانوادت دلشون با این گرم بودکه من میخاستم مهریمو ببخشم که سراغمونگرفتن وبهش گفتم مهریمو میگیرم ازت گفت دختر باکره مهریه نداره گفتم نصف مهریه شاملم میشه بدبخت ازت میگیرم فکر کردی میتونی باناموس مردم بازی کنی دوساله اسیرم کردی الان میگی نمیخامت درس عبرتی بهت میدم دیگه توهو امثال تونتونن با دختر مردم بازی کنن باید بفهمی رفتی در خونه کسی قول و قرار بستی عهدتو نشکنی 

خلاصه این صحبت ها شد گفتم انقد ابروت بره نتونی سرتو بلند کنی جلومردم بعد ازمن کور خوندی بامن بازی کردی فک کردی دوباره میری بایه جدیدتر گفتم طلاهامم بهت نمیدم مهریمم میگیرم شوهرم میکنم 

اونم گفت توشوهرکنی نمیتونی مهریه بگیری گفتم اتفاقا هم میشه شوهر کرد هم مهریه گرفت

گفتم بدبخت من یگ میلیارد هم بگیرم ازت توضررکردی 

گفت یک میلیارد رو میدم بهت 

گفتم واقعا راضی هستی یه میلیارد بگیرم جداشیم گفت نه 

گفتم فازت چیه مرتیکه درستت میکنم

خوب گفتم بهش تابفهمه فک نکنه من مفتی میرم پدرسوخته

کار خوبی میکنی بگیر ازش بفهمه ازدواج الکی نیست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گفتی مهریه رو نمیخام اول‌‌....کسی ک بیخودی میگ نمیخامت تا قرون آخر باید ازش گرف.‌.آبرو دختر مردم بازیچه اون نیس ک 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
تو دنبال عشقی که با این حرفها بیشتر اون محبتو از دست دادی. مشکلتون چیه؟ چرا نمی‌خوادت؟

هیج تنوع طلبه احساس میکنم قبل منم نامزد بود ولی عقد نبودن دخترو ول کرد بهش گفتم فکردی من مثل قبلی ازت می‌گذرم من جواب نامردی رو بانامردی میدم الانم مهریمو به این دلیل میخام که درس عبرتی بشه برات باکسی دیگ اینکارو نکنی 

چرا گفتی مهریه رو نمیخام اول‌‌....کسی ک بیخودی میگ نمیخامت تا قرون آخر باید ازش گرف.‌.آبرو دختر مردم ...

بهش گفتم ناموس مردم بازیچه دست تو نیست حالیت میکنم