2777
2789
عنوان

جاریم تازه یادش افتاده پسر داره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام ب ده قسمته مساوی قسمتش کنم با اون مغزه پوکش🤨

بهش بگو پسرا چ علطی برای خانوادشون کردن ک پسرتو بکنه والا،مامان بابام روزی هزاربار میگن انقد تو دلسوزمایی داداشات نیستن،تواحوالپرس مایی،انقد ک تو زنگ میزنی و بهمون سرمیزنی اونا ن زنگ میزنن ن سرمیزنن،داداش کوچیکم /ونش کرجه الان ۴ماه هست نیومده خونه مامانم اینا،داداش بزرگمم ک یک ماهه نیومده،میادم سریع میرن،انقدم ک من کاراشونو راه میندازم داداسم کاری براشون نمیکنن هیچ باریم میذارن رو دوش مامان بابام.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بنظرم بحث جنسیت نیست بحث اینه که ذات جاری همینطوره.جاری من دوتا دختر داره از وقتی فهمیده جنسیت جنین من پسره همش میگه کسی که دختر نداره بدبخته.تو پروفایلشم تازگی از اینجور متنا میذاره.

پسرم❤دنیامه
بنظرم بحث جنسیت نیست بحث اینه که ذات جاری همینطوره.جاری من دوتا دختر داره از وقتی فهمیده جنسیت جنین ...

کلا از هر فرصتی دوست دارن استفاده کنن برا عقده گشایی

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
بی محلی هم بهترین جوابه واسشون.خودتو درگیرش نکن

اولا دوست داشتم یه جوری جوابشو بدم ولی بعدش بیخیالش شدم گفتم اعصابم ارزشش بیشتر از این حرفاس

😍سلامتی فندقم صلواااات😍