2777
2789
عنوان

جاریم تازه یادش افتاده پسر داره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترتومیشه همدم تو غمخوارتو دلسوز تو ولی پسراون چی؟ پسرخیلی خوبه عالیه وپسرها بی وفان

نه اینو نگو آنچیزی که من درخود واطراف میبینم پسر یه چیز دیگس همدم وغمخوارمیخوام چیکار. من 10 تا پسر داشته باشم یدونه دختر. پسر به پدرش بره پدرهم خوب باشه تمومه شوهرم که برا خانوادش پسرخوبیه ولی من خونه شوهرمم هرچی باشه نمیتونم اندازه شوهرم به خانوادم برسم بعضیا میگن دختر گریه کنه پدرمادره. آخه چرا باید دختر و بخاطر غمخواری گریه کنیمون دوس داشته باشیم. دختر میره خونه مردم. تازه باید استرس بکشیم یه آدم خوب بیاد بگیرنش دخترمون اذیت کنه تواین جامعه ایرانی پسرداشتن راحت تراز دختر داشتن

زندگی همچنان زیباست
اولا دوست داشتم یه جوری جوابشو بدم ولی بعدش بیخیالش شدم گفتم اعصابم ارزشش بیشتر از این حرفاس

حرص نخور عزیزم اگه دختر دوس داری بزار بقیه هرچی میخوان بگن. تازش دختر گوگولی پدرمادره😊. شاید جاریت پس دوسته این متنت رومیزاره سعی کن ب خودت نمیری حرص نخوری برات خوب نیس

زندگی همچنان زیباست
حرص نخور عزیزم اگه دختر دوس داری بزار بقیه هرچی میخوان بگن. تازش دختر گوگولی پدرمادره😊. شاید جاریت ...

مرسی عزیزم اصن گفته هاش برام اهمیتی نداره نمیدونم چرا خودشو درگیره ما کرده

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
همین کارارو کردیم که جهان سومیم بجای اینکه قبل بچه اوردن به این فکرکنن این بچه میاد برای ایندش چی دا ...

وا!! پدر مادر گفتن حمال نگفتن که    فک کنم پدر مادر بودنو با حمال بودن اشتباه گرفتین   شما دیگه از اون ور بوم افتادین