سلام منم گیر افتادگی و پارگی تاندون داشتم دستم بالا نمیومد خداروشکر الان خوب شدم
سلام من دو بار کورتون تزریق کردم نزدیک سه هفته دستما تکون ندادم منم شش ماهه درگیرم به من گفتن برو پیش دکتر طب فیزیکی و توانبخشی تو این شرایط کرونا هنوز نرفتم منم خیلی درد دارم ام ار ای گرفتین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من دو بار کورتون تزریق کردم نزدیک سه هفته دستما تکون ندادم منم شش ماهه درگیرم به من گفتن برو پی ...
با فیزیوتراپی معمولا برطرف میشه همیشه قبل از جراحی روش های درمان غیر جراحی رو امتحان کنید هم ریسک بیهوشی ندارن هم هزینشون مثل جراحی نیست و معمولا نتیجه بخشن کلینیک سینوهه خیلی عالی اگر تهران هستین تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن https://jamalypt.com/
سلام من دو بار کورتون تزریق کردم نزدیک سه هفته دستما تکون ندادم منم شش ماهه درگیرم به من گفتن برو پی ...
سلام منم درد خیلی شدید شانه داره الان یک ساله شب و روز درد میکشم کورتون و لیزر همه راه ها هم رفته ولی فایده نداشت گفتن پارگی تاندون داره شما برای شونتون چه کار کردید تو رو خدا کمکم کنید واقعا نمیدونم چه کار کنم