2777
2789

چون نظرم با ۹۰ درصد نظرها متفاوت بود و همه جا قفل بود میخوام بگم. 

اولا" خیلی ها ازدواج میکنن و چند تا بچه میارن بعد دیگه زنشون یا شوهرشون رو دوست ندارن جدا میشن. جدایی ظلم نیست. این جزیی از زندگیه. شاید این اقا واقعا" فکر میکرده میخواد با اون خانوم ازدواج کنه پس فریب هم نیست. در ضمن سرطان و تصادف تاوان گناه و اشتباه نیست مریضیه و حادثه. هر کی سرطان گرفت جواب کارهاش نیست. هر کس مسیول زندگی خودشه. اون خانوم مسیول ۶ سالیه که با وعدا و وعید این اقا خودشو فریب داده و امید بسته. اگه خودم بودم یا خواهرم یا دخترم دوست نداشتم کسی با عذاب وجدان یا حس ترحم بخواد به زندگی با من ادامه بده. همه لایق این هستن که کسی عاشقشون بشه و از ته دل بخوادشون. من خودم همچین تجربه ی دو ساله ای با کسی داشتم بعد بی دلیل رهام کرد و رفت منم ازدواج خوبی بعدش کردم شوهرم با تمام وجودش منو میخواد. الانم برای اون ادم ارزوی خوشبختی میکنم. و میگم خوب شد که رفت. و با گریه و بی تابی های من برنگشت. چون مسلما" عشقی که الان تو زندگیم دارم با اون نداشتم. 

این نظر منه. نظرای بقیه هم محترمه برام. برای اون خانوم و اقا هم ارزوی خوشبختی میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماجرا چیه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

اخه چرا باور میکنید ..سرکاری بابا😂😂

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
من مطمئنم اون خانم هم تو این سه ماه ب نبود این اقا عادت کرده...حس میکنم قسمتش اینه ک این دختر با یکی ...

فقط یه ایراد به نظرم به این اقا وارده. اونم اینه که تو سن کم متاسفانه نادونی کرده و برای ازدواجش در سالهای اینده قول و قرار گذاشته. ما میتونیم وقتی با کسی آشنا میشیم بگیم قصدمون ازدواجه و هدف از اشنایی ازدواجه. اونم در شش ماه تا یه سال اینده. ولی وقتی تا سالها شرایط ازدواج نداریم بهره انقدر سریع مطرح نکنیم. بگه فعلا" دوست چون شرایط ازدواج ندارم. ول متاسفانه عادت داریم مثل بچه ها هر حربه ای به کار ببریم تا به چیزی که میخوایم برسیم. بدون در نظر گرفتن عواقبش. 

اخه چرا باور میکنید ..سرکاری بابا😂😂

کاری ندارم الکیه یا نه. ولی یه ماجرای تخیلی هم که باشه نظرات متفاوتی بود که به نظرم ایراد داشت. البته من در جایگاهی نیستم بگم فقط نظر من درسته. وی خب گفتم نظرم رو بگم. 

ادمی ک با ۲۴ سال سن ننش براش رن انتخاب میکنه غلط میکنه بره دختر مردمو شش سال مچنگ نودش کنه و زر مفت ...

ببین من اگه خواهرم همچین اتفاقی براش افتاده بود و برام تعریف کنه میگم ببخشیدا تو خیلی نادونی که فک کردی این ادم ۱۸ ساله دقیقا" میدونه چی داره میگه. حالا هم این مسخره بازی رو تمومش کن. مگه شرایط ازدواج داشته که راجع بهش حرف میزده؟ میتونستی باهاش دوست باشی نه مثه شوهر. خریت از خودته. 

هر چی باشه کار اون آقا نامردیه 

اون خانم دیگه هیچ وقت و هیچ وقت وووو هیچ وقت نمیتونه به مردی اعتماد کنه

امیدوارم دخترعموشم بعد از ازدواج به خاطر یه مورد بهتر این نر و ول کنه بره که بفهمه اون دختر الان چه حالی داره

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.