2777
2789

هم اتاقی و هم رشته ای که سه ترم شدید صمیمی بودین درحدیکه باهم میخوابیدین بیدار میشدین میخوردین 

که بعدش بینتون دعوا شده باشه و نتونین باهم مثل قبل باشین و اون بره با یکی دیگه از هم اتاقیا و هم رشته ایا رفیق شه عین شما و کلا تو اتاق با رفتارای هم قصد حرصی کردن شمارو داشته باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاقم رو صد در صد عوض میکردم ما بین دو ترم می تونستیم عوض کنیم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

به کتفم میگرفتم

ببین نمیشه 

یکارایی میکنه همرو میکشونه سمت خودش و پچ پج میکنن خودشو کشته مرده بقیه نشون میده جایی که به ضررش باشه خون بپا میکنه ولی انقد زبون بازه دوباره همرو جمع میکنع دور خودش

و منی که بخاطر اون دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم و صمیمی بشمم تحت نظر داره و حتی سر این ماجراها پنیک بهم دست داد توخابگاه 

اتاقم رو صد در صد عوض میکردم ما بین دو ترم می تونستیم عوض کنیم

من با همکلاسیام هم اتاقم 

اخلاقشون جوریه که اگه چیزی بینشون اتفاق بیفته مثلا امتحانی درسی چیزی و من اونجا نباشم بهم نمیگن 

اگه عوض کنم از همه چی بی خبر میمونم گیرم اینه وگزنه عوض میکردم

من با همکلاسیام هم اتاقم اخلاقشون جوریه که اگه چیزی بینشون اتفاق بیفته مثلا امتحانی درسی چیزی و من ا ...

مگه کل کلاس جمعین توی یه اتاق؟ وابستگیت رو کمتر کن برای درس و امتحان و کلا هر چیزی، اگر هم برات اینقدر موندن اونجا مهمه باید دو برابر همیشه قوی باشی و حرف و حرکاتشون رو نادیده بگیری و هر چیزی رو به خودت نگیری

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

مگه کل کلاس جمعین توی یه اتاق؟ وابستگیت رو کمتر کن برای درس و امتحان و کلا هر چیزی، اگر هم برات اینق ...

اره شش نفریم کلا

امیدوارم انقد قوی شده باشم که دوباره بهم حمله دست نده بخاطر اینا:)

اره شش نفریم کلاامیدوارم انقد قوی شده باشم که دوباره بهم حمله دست نده بخاطر اینا:)

یعنی او چهارتا همشون باهات بدن؟