2777
2789
عنوان

خواستگاری جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 60 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

‌ ن ندارن ۴تا بچه دارن شنیدم از مادرشوهرم دارم منفجر میشم 😡 خیلی بی عقل شده دیونه شده زده به سرش&n ...

فک کنم زیرزیرکی قصدداره شوهرشوبه میخ بکشه

۴تابچه اینور۴تابچه اونور سربه بیابون میزاره😂

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     

بهشت به چه قیمتی واقعا

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
ترجیح میدم برم جهنم اما بهشتی نرم که ساکنینش چنین تفکراتی داشته باشن

اتفاقا مادرشوهرم تازه فهمیده دعواش کرده رفته کارش کرده گفته بهش مادرشوهرم گفت ک بدتر میری قعر جهنم 

میخاد بگه من خیلی مومنم من خیلی با ایمانم 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
اتفاقا مادرشوهرم تازه فهمیده دعواش کرده رفته کارش کرده گفته بهش مادرشوهرم گفت ک بدتر میری قعر جهنم&n ...

خدا و حضرت محمد و اسلام چه مظلومن 

که چنین احمق هایی (جاریت) ادعای مومن بودن دارن.

از حانب من به جاریت سلام برسون و بگو : که ایشون مصداق کلام مبارک قران هستن: اکثر هم لا یعقلون.

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
ببخشید اسی من حرفتو باور نکردم...اسم روستا رو بگو حداقل

روستای سن سن

منم خودم تو شوکم امشب شنیدم 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم