2777
2789
عنوان

شناخت قبل از خواستگاری

293 بازدید | 23 پست

سلام به همه نی نی سایتی های عزیز

با آقایی در دوران شناخت بعد از خواستگاری هستیم،خانوادم قراره برای شناخت بیشتر منزل خانواده آقا برن ولی میگن دختر نباید همرامون باشه و قصد دارن بدون من برن،اما خودم فکر میکنم لازمه که اونجا باشم چون منم که قراره با اون آقا و خانوادش زندگی کنم و نمیفهمم چرا باید خانوادم بدون من برن اونجا!!!!! واقعا اشتباهه اگر من برم همراهشون؟ضمنا من قراره با خانواده اون آقا در یک ساختمان زندگی کنم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

اولین که تو قراره زندگی کنی بعدم هیچوقت قبول نکن با اونا زندگی کنی و اینکه حداقل یه سال دوست باش تا شناخت پیدا کنی ادما از اول ذاتشونو نشون نمیدن

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا خانوادت چه حرکت خنده داری انجام میخان بدن

خب از چه لحاظ؟اینکه میخوان برن یا اینکه منو نمیبرن؟رفتنشون از نظر مشاورین درسته ولی اینکه منو نمیبرنو نمیدونم

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
اولین که تو قراره زندگی کنی بعدم هیچوقت قبول نکن با اونا زندگی کنی و اینکه حداقل یه سال دوست باش تا ...

کلاس مشاوره رفتیم و از طرف مشاور تایید شده ازدواجمون برای زندگی با خانوادش هم مشکلی ندارم،مادرشو خیلی دوست دارم آخه

دختر تو دوسال پیش من همین موقعی ک 😂😂من خواستن برن من خودم نرفتم چون طرف ب دلم نبود حالا بعدا شوهرم ...

قرار شد با یه مشاور صحبت کنم،اگر اون تایید کنه منو میبرن🙂

بذار اول بزرگترا برن تحقیق کنن تو کجا میخوای بری خب .

تحقیق کردیم مشاوره هم رفتیم همه چی اوکی بوده،الان دارن واسه شناخت بیشتر میرن،خب منم باید واسه شناخت باشم دیگه!

احتمالا تایید کنه  ب مشاور بگو  بگو قراره من زندگی میکنم من باید شرایطو ببینم

اطرافیا دخالت میکنن😑شوهر خالم گفته دختر زشته بره!!!دختر خودشو به شیوه خودش شوهر داد،بعد از چند بخاطر نبود علاقه و به گفته خوده دختر خالم به خاطر نداشتن شناخت درست از خودشو خانوادش از هم جدا شدن!!بازم داره همون نسخه رو میپیچه شوهر خالم😤