2777
2789
عنوان

شناخت قبل از خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
انشاالله همه چی ب نفعت پیش بره ولی راجب زندگی با خانواده شوهر مشکلی نداری؟

ان شاءالله،واقعا از ته دلم به دعاهاتون احتیاج دارم عزیزم!

آخه پدرش در ماه فقط یک هفته خونست،مادرش تنهاست،دلم نمیاد بهش بگم مادرتو تنها ول کن توی شهر غریب،خدایی زن خوبیه!

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
ن خودتم برو ،توروخدا زود عقد نکنید چند ماه برید بیاید ،خواهر من بدبخت شد چون زود عقد کردن

من قبلا یکبار عقد کردم و جدا شدم،خیلی زود عقد کردم،تقریبا سه هفته بعد از خواستگاری عقد کردم،خودم دردشو کشیدم عزیزدلم!!ان شاءالله بعد از ماه صفر عقد میکنیم،تا اون موقع پنج ماه از آشناییمون میگذره!مشاوره هم رفتیم اوکی داده بهمون!چون راهمون دوره آشنایی بدون عقد هم زیاد به دردمون نمیخوره چون همو‌ نمیتونیم زیاد ببینیم،مشاور هم همینو گفت بهمون

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت باشی گلم ان شاالله بهترین تصمیمو بگیری ⁦❤️⁩چ قلب مهربونی داری

ان شاءالله

مرسی از لطفت عزیزدلم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

من قبلا یکبار عقد کردم و جدا شدم،خیلی زود عقد کردم،تقریبا سه هفته بعد از خواستگاری عقد کردم،خودم درد ...

عزیزم انشالله ک خوشبخت بشید،خیلی دقت کن همه جوره بسنجش از لحاظ خسیس بودن ،ظاهرش، خانواده ش،بخدا من انقد ادم دورو و دوشخصیتی دیدم دیگه از همه بی زارم  

عزیزم انشالله کخوشبختبشید،خیلی دقت کن همه جوره بسنجش از لحاظ خسیس بودن ،ظاهرش، خانواده ش،بخدا من ا ...

راه دوره،واقعا نمیدونم برای شناخت بیشتر دیگه باید چکار کنم،واقعا هر کاری بود انجام دادم،حتما برام دعا کنید،خیلی نیاز دارم به دعاهاتون

راه دوره،واقعا نمیدونم برای شناخت بیشتر دیگه باید چکار کنم،واقعا هر کاری بود انجام دادم،حتما برام دع ...

مشکل خواهر منم راه دور بود فقط تماس تصویری میگرفتن و زنگ و چت ک الانم بعد ۴ ماه دارن جدا میشن شوهرش دو شخصیتیه

مشکل خواهر منم راه دور بود فقط تماس تصویری میگرفتن و زنگ و چت ک الانم بعد ۴ ماه دارن جدا میشن شوهرش ...

خب ما چند بار با هم بیرون رفتیم،همدیگه رو هم خیلی دوست داریم ولی با این حال کلاس مشاوره رفتیم که کمکمون کنه!خدایی تا الانم خودشو فرشته نشون نداده که بگم داره فیلم بازی میکنه،خیلی هم تلاش کردم که عصبی یا ناراحتش کنم تا واکنشاشو ببینم،یا چون نامزد قبلیم خسیس بود در این مورد خیلی امتحانش کردم که حتی میتونم بگم یکم هم ولخرجه!الان هم خیلی بهش علاقه مند شدم و دیگه منطق روزهای اولو ندارم برای همین یکم کارو به بزرگترا واگذار کردم که خداروشکر اونا هم راضی بودن!یه سری ایرادای همو فهمیدیم ولی چیزی نبوده که بخواد باعث جدایی بشه!باز هم توکل هردومون به خداست!چون علاقه به وجود اومده و ممکنه چشمامونو بسته باشیم،ان شاءالله خدا خودش به هممون کمک کنه