2777
2789
عنوان

میل زدن چشم نوزاد😢😢

6220 بازدید | 61 پست

سلام خانوما پسرم از۲یا۳ماهگی یه چشمش شروع به اشک ریختن کردوهی غی میکردوگاهی وقتا ازخواب که بیدارمیشدچشمش بسته بودچندتا متخصص اطفال بردیمش گفتن صبرکنیدتا۱سالش بشه بعدببریدش چشم پزشک ماهم به حرف اون دکترابچه روچشم پزشک نبردیم گفتن ممکنه باماساژدادن چشمش خوب بشه امامن سهلنگاری یامیشه گفت تنبلی کردم وماساژزیادندادم وبیخیالش شدم الان پسرم ۱سالش شده ودوتادکترمتخصص چشم بردیمش گفتن که ماساژتا۱سالگی اگه جواب ندادبایدچشمش میل زده بشه دنیاروسرم خراب شدخیلی حالم بدشدوعذاب وجدان دارم شایدبخاطرتنبلی من بودکه بچم بایدچشمش میل زده بشه شایداگه تنبلی نمیکردم وماساژمیدادم چشمشوخوب میشدونیازبه میل زدن نبود ازخودم بدم میاداصلن مادرخوبی نیستم 😢😢😢😔😔

توروخدااگه کسی بچش یابچه های فامیل چشمشومیل زده بگید چطوربوده بچه دردکشیده یانه یکم توضیح بدید دلم آروم بشه

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

پسر منم اینجوری  شده بودبردیم دوتر گفت دلت نسوزه محکم ماساژبده تا به میل زدن نکشه منم محکم‌ماساژدادم خوب شد

حالا شمانگران نباش میل زدنم کارخیلی خاصی نیست که انشالله خوب میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلبم درد گرفت بخدا

من نگوخیلی حالم بده😢😢😢

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

چیزی‌نیست‌خیلیا‌رو دیدم‌اینجوری‌بودن

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

نمیدونم شماها عجیبین یا اغراق میکنین یا من بیخیالم😂 

منم دخترمو ماساژ دادم‌تا یکسالگی باز نشد بردم میل زدن ولی استرس نداشتم 

الانم خوب شده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اسمش میل زدنه و ترسناکه 

چند دقیقه بیشتر طول نمی کسه در عوض راحت میشه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟