2777
2789

نزديك ١١ساله با يه نفر دوستم و قصدمون ازدواجه چندين سال جنگيدم تا خيلى رفتارارو از سرش بندازم و الان ايده آله ولى گذشتش داره پيرم ميكنه

گذشته ى قبل از با من بودنش

از ١٩ سالگى اون و ١٦ سالگى من با هم دوستيم و الان اون ٢٩ سالشه من ٢٦

ميدونستم قبلا با خانوماى مطلقه خيلى بوده و همه جور روابط ولى امروز فهميدم موقعى ك مغازه داشته تو ١٧ سالگى يه دختر ك دوست دخترش بوده رو مياره تو مغازه و همونجا با هم ....رابطه دارن و ميان ميگيرنشون و يه مدت تو كانون نگهش داشتن...بعد از اونم ديگه با مطلقه هاى خونه دار بوده ك مشكل مكان نباشه😔

از وقتى با منه يك آدم فوق العاده متفاوت شده ك الان ب نوع حجاب منم گير ميده و واقعا سر براه و آدمه

چيكار كنم بچه ها

۱۱سال عمرتو ‌ک هدر دادی

دیگ آدم شو😐

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیانت نمیکنه دنبال زنها نیست اگه نیست بیخیال شو ادم شده دیگه یازده سال کم نیستا

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞

عزیزم این کارت اشتباهه که به زور میخوای تغییرش بدی

اونو اونجوری که هست دوست داشته باش اگه هم نمیتونی جدا شو

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

چطوری آخه با پسرای ۱۷و ۱۹ ساله دوس شدن خیلی بچن ک . 😂 مخصوصا فاز مطلقه هارو درک نمیکنم . وقتی اون همه چیز و ازش قبول کردی و هیچی نگفتی اینم قبول کن . فقط چرا خاستگاریت نمیاد؟

کاربری برا دونفر .

وای چه بوکو.نی بوده طرف😑😑😑

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤