2777
2789
عنوان

اگه بدونين اونى ك ١١ساله دوسش داشتين

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 69 پست
ناراحت نشی ولی انگارکمبودمحبت داری چرا خودت ودست کم میگیری توارزشت بیشترازاین پسره هست چرا اینقدرخود ...

آره اونم بهم ميگه كمبود دارى عقده اى هستى

من از ٤سالگى مادرم از پدرم جدا شد

بابامم ٥سال پيش فوت شد

هى ميگه عقده اى مريض مامانت ولت كرده رفته ب من گير ميدى و منم گريه ميكنم

دلم ميشكنه از حرفاش

بخدا نميدونم اين چى بود افتاد تو كاسه من  بچه بودم و خام و زود دلبسته شدم اولين دوس پسرم بود

منم بچه بود ۱۶ سالم بود اونم تقریبا ۲۱ ۲۲ الان ۱۹ و اون ۲۴ ...الان ی دختر دارم ک تازه بدنیا اومده و ۴۷روزشه...دقیقا از همون موقع دل دادم عذاب کشیدم همه ی روزام با گریه و غصه و ناراحتی گذشت...شوهرم پسر کاملا امروزیه..رفیق بازه..قبل منم با کلی داف بوده  مهمونی و این حرفام زیاد رفتع...اینستاش پره دختر خراب...سر بلاک کردن  یکی یکیشون ی هفته گریه کردم قول گرفتم ک دیگع مهمونی نره دختر فالو نکنه با دخترا حرف نزنه نره نگرده نچرخه خیانت نکنه...اما بارها و بارها دیدم شنیدم ولی هیچوقت قبول نکرد و خرم کرد منم بچه بودم همین الانشم هستم و زود خام شد..همیشه بخاطر عاشق بودنم کوتاه اومدم از ترس نداشتنش ..دوران نامزدی و دوستیمون بد بود بد ازدواج بدتر شد..۳ ماه بعد ازدواجم حامله شدم تو دوران حاملگی همیشه تنها بودم گرچه از همون اولش تنها بودم ن جایی میبرد ن خودشم پیشم بود ن باهام وقت میگذروند هیچی ولی حاملگی فرق داره باید مراقبت میکرد ازم ولی هیچی کلا پیش دوستاش بود مشروب خوری و هزار کوفت زهرمار...چندبار با شکم حامله تا صبح گریه کردم..ببین واقعا سختع فک کردم درست میشع ادم میشه بخاطر عشقمون بخاطر بچمون ولی نشد..دیشبم ی نمونش ک تنهامون گذاشت کل روزو نبود شب ساعت ۱ اومد و گفت میره باغ با دوستاش مشروب خوری..صبح ساعت۹ اومد...نمیشع تلاش نکن فقد خودت پیر میشی عذاب میکشی عمرت میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اونم بهم ميگه كمبود دارى عقده اى هستى من از ٤سالگى مادرم از پدرم جدا شد بابامم ٥سال پيش ف ...

توروخدا ولش کن این حتی بهت احترامم نمیذاره ..ارزش قائل نیس..تو ک تا الان زندگی سختی داشتی از این ب بعدو سخت نکن

آره اونم بهم ميگه كمبود دارى عقده اى هستى من از ٤سالگى مادرم از پدرم جدا شد بابامم ٥سال پيش ف ...

توروهرکی میپرستی ولش کن بدردتونمیخوره 

دوران دوستی این حرفا رو میزنه ازدواج کردچیکارمیکنه دیگه میدونه توضعیفی بازم مثل قبل هرغلطی دلش خواست میکنه ومیدونه میمونی وچشم پوشی میکنی 

برومشاور پرتش کن اززندگیت بیرون

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤

واى دقيقا اينم خواهر كوچيك داره بهش ميگه دورت بگردم باهاش قهر ميكنم هى ميخوام نگم و حساس نباشم در ...

منم همینطوررم شوهرم ی دختر عمو داره۲سالشه اونو بغل میکنه میخام گریه کنم

منم بچه بود ۱۶ سالم بود اونم تقریبا ۲۱ ۲۲ الان ۱۹ و اون ۲۴ ...الان ی دختر دارم ک تازه بدنیا اومده و ...

واى خدا انگار آينه ى روزگار من جلوم بود داستانت فقط ازدواج نكرديم

عاقبت خوبي نداريم مطمئنم

واى خدا انگار آينه ى روزگار من جلوم بود داستانت فقط ازدواج نكرديم عاقبت خوبي نداريم مطمئنم

امیدوارم تلنگر بشه و اینکارو نکنی که بعدا نگی ای کاش برمیگشتم عقب ایکاش هنوز دختر بودم دخترونگی میکردم

بهترين نصيحتى بود ك شنيدم چجورى؟همه ميگن خيلى خوش هيكلى خيلى نازى خودش ميگفت قبلا خوشگلترين دخترى ك ...

کتاب بخون بهترین مشاور و دوست کتابه عزیزم سعی کن تو‌زندگی به خودت تکیه کنی چون ته تهش فقط خودتی سعی کن خوشحالیت وابسته به وجود کسی نباشه