2777
2789
عنوان

اگه بدونين اونى ك ١١ساله دوسش داشتين

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوايل دوستى هم زياد مچش و ميگرفتم ولى زرنگ بود و دم به تله نميداد

يه زمانى عاشق دختر عموش بوده ك وقتى اون داشته ازدواج ميكرده جفتشون خيلى گريه ميكردن

بعد دختر خالش ك خودم در جريانم يكسره مزاحمش ميشد جلو من و ميخواست ازش ك فقط يكبار با هم باشن و ....(دختر خالش از اين ميخواست)

دختر عموى ديگش هم بيوه شد و پياماش و رو گوشى اين ديدم ك ميخواست مخ دوست پسرم و بزنه و دوس پسرم عكس من و فرستاده بود ك اين و دوس دارم

يه مدتى قهر طولانى داشتيم با هم پياماى دختر خالش رو هم ديدم ك با هم قرار داشتن تو خونه ك ... و انكار كرد ك نديدن هم و

فاز اون مطلقه هایی که نوزده ساله تو خونه شون راه میدادن چی بوده😂😂😂😂

اسمت😐هوس کردم😂

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
اوايل دوستى هم زياد مچش و ميگرفتم ولى زرنگ بود و دم به تله نميداد يه زمانى عاشق دختر عموش بوده ك وق ...

ماشاالله چقد خواهان داشته😐این دیگه زیادی دورش شلوغه

بنظرم جداشین

باهرکدوم یه نمه خاطره داره

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

به نظرم تو با کسه دیگه ای هم باشی به نتیجه ای نمیرسی چون تو اصلا نمیدونی ارتباط و قبول کردن طرف مقابل ینی چی همش تو‌گذشته ی طرفی و میخوای تغییرش بدی یکم رو‌خودت و اعتماد به نفست کار کن دوستم

منك آدمم

پس چرا برا خودت ارزش قائل نیستی؟

امیدوارم ایدزی چیزی ازش نگیری😐

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !