2777
2789

مامانم همیشع میگفت بزرگترین دشمن فامیله

و خانواده شوهر

و مادر شوهر و خواهرشوهر که هیچ وقت دوست نمیشن

دستت بکنی تو عسل بکنی دهنشون ته دلشون

نمیتونن خوشی عروس رو به بینن

دوست فقط پدر و مادر و همسر همین

فامیل تایه بحث پیش اومد تو زندگیم همشون خودشون نشون دادن

مادر شوهر و خواهر شوهرمم همین جور 

فقط تا میتونید باشوهرتون خوب باشید تو شرایط سخت

پشتتون باشه پدر مادرم که دلسوزن

بقیه همه نظاره گرن 

داداش داشتنم زن داداشه نمیزاره داداشت برات باشه

دشمنی میندازه 

واینم نتیجه رسیدن به حرف مادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی  فقط خودت مادر خواهر و مادر شوهر خوبی برا زن داداشت و عروستون هستین؟

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

حق تا ابدمامان منم همیشه میگفت دوستت منم نه بقیه رفیقات البته اون موقع جون بودیم کو گوش شنوا الان می ...

اره بخدا منم حرف مامانم نشنیده میگرفتم

تاوقتی زمان چشمامو روبه واقعیت باز کرد

و فهمیدم مادرم چقدر راست میگفته

یعنی میگی فقط خودت مادر خواهر و مادر شوهر خوبی برا زن داداشت و عروستون هستین؟

میتونم خدارو قسم بخورم که ۵ساله عروس داریم

یکبارم من باهاش درگیر نشدم بی تفاوت بودم

درکل فقط ما خوبیم بقیه بد .با وجود۱۸ سال تاهل حرفای مادرتون قبول ندارم

ببین بحث بد بودن خوب بودن کامل نیست 

مثلا یه جایی منو شوهرم پول لازم داشتیم پدرشوهر پولدارم بهمون قرض نداد اما مادرم داد 

یا من زایمان کردم مادرم زمین گیر شد نتونست کمکم کنه . اما مادرشوهرم و دختراش حتی عیادتم نیومدن که زحمت به گردنشون نیفته

دلسوز واقعی نیستن .دوست روزای سخت نیستن . قبول کن

مادرشوهر همینه هوو هستش فکر مینه پسرش دزدیدیم باورت میشه ادرشوهر من خوشحالی مارو میبینه چنان حرص میخ ...

اره بابا چرا باورم نشه من با چشام دیدن یه حرف میزنه

مارو به جون هم میندازه بعد میخنده شیطان کثیف

میتونم خدارو قسم بخورم که ۵ساله عروس داریمیکبارم من باهاش درگیر نشدم بی تفاوت بودم

خوب بد همه جا داریم

مادرشوهر خوبم زیاد هست

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥