2777
2789
عنوان

اگه بدونين اونى ك ١١ساله دوسش داشتين

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 69 پست
ماشاالله چقد خواهان داشته😐این دیگه زیادی دورش شلوغه بنظرم جداشین باهرکدوم یه نمه خاطره داره

منم دردم همينه 

اصلا ازدواج هم بكنيم با هيچكى نبايد رفتو آمد كنه چون من عذاب ميكشم

اونم رفت و آمد نكنه خووادش عذاب ميكشن و من عروس بده ميشم ك چشم ديدن كسى رو نداره

به نظرم تو با کسه دیگه ای هم باشی به نتیجه ای نمیرسی چون تو اصلا نمیدونی ارتباط و قبول کردن طرف مقاب ...

اره اولین کار اینکه که خودمونو بسازیم و رفتار درستی داشته باشیم 

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم بسته ای نیستم و داشتن رابطه قبل ازدواج رو بد نمیدونم ولییییی اینکه در جریان ریزِ کثافت کاریهای همسرم قرار بگیرم و تا  امارِ خ.ا هاییش رو هم داشته باشم واقعا برام آزاردهنده ست

جات بودم بیشتر فکر میکردم

فکر نکنم تا اخر عمر بتونی این داستانهای س ک س ی دوستت رو فراموش کنی

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 
اومده ٣بار با خانواده من هى جواب رد ميدم

این برای توشوهرنمیشه چقد بازنا خوابیده همه مدلم تجربه کرده زن دوروز دیگه زایمان میکنه بلاخره هیکلش میریزه بهم اینقد تورومقایسه میکنه با بقیه ک خودت از زندگی کردن سیرمیشی این ادم پیرت میکنه بیخیال این شو تا الانم واقعا احمق بودی ک موندی باهات تندم حزف میزنم ک بخودت بیای چندساله دیگه نگی ای کاش یکی میزد توسرم نمیذاشت من با این عقد کنم

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑
منم دردم همينه  اصلا ازدواج هم بكنيم با هيچكى نبايد رفتو آمد كنه چون من عذاب ميكشم اونم رفت و ...

ته دلت چی میگه

من میدونم هم نگران اینده ای اگه ازدواج کردین

هم نمیخوای ازدستش بدی

ولی ببین واقعا برات خوب بوده؟

ببین اگه باشه چه حسی داری

فکر کن و تصمیم درست رو بگیر

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
به نظرم تو با کسه دیگه ای هم باشی به نتیجه ای نمیرسی چون تو اصلا نمیدونی ارتباط و قبول کردن طرف مقاب ...

بهترين نصيحتى بود ك شنيدم

چجورى؟همه ميگن خيلى خوش هيكلى خيلى نازى خودش ميگفت قبلا خوشگلترين دخترى ك ديدم اما انقد دورش شلوغ بود ك فكر ميكنم زشتم

اعتماد بنفس ندارم

فكر ميكنم همش قراره خيانت كنه

جواب رد دادی یا دادن ؟  پس دیگ مشکلی نی درست میشه

من جواب رد دادم

باباى اونم واضى نميشد بياد خاستگاريم و بعد از ٤سال اصرار مامانش اومد

ملا با ازدواج دوست دختر و پسر مخالف بود ن واسه اينكه از من بدش مياد

وقتى هم اومدن انقد غرورم لكه دار شده بود ك جواب رد دادم

از خودشم دروغ شنيدم البته و ب هم زدم

بهترين نصيحتى بود ك شنيدم چجورى؟همه ميگن خيلى خوش هيكلى خيلى نازى خودش ميگفت قبلا خوشگلترين دخترى ك ...

عزیزم تو داری بخاطر یه ادمی که برات ارزش قائل نیست خودتو نابود میکنی

بنظر من یه مدت جداشین تا بتونی خوب فکر کنی

کمتر بهش توجه کنن

کم پیدا شو ببین عکس العملش چیه

منم دردم همينه  اصلا ازدواج هم بكنيم با هيچكى نبايد رفتو آمد كنه چون من عذاب ميكشم اونم رفت و ...

دقیقا همینطوره من با شوهرم دوست شدم ...انگار خانوادش میخواستن دختر عمه ش رو براش بگیرن تو همون دوره دوستیمون ک شوهرم قبول نمیکنه و میگ منو میخاد...ولی با این حال من چشم دیدنشو ندارم خونه ما سه طبقه س ..طبقه اول مادرشوهر،مادرشوهرم طبقه دوم مادرشوهرم طبقه سومم من...سالی یباز این دختر عمه میاد دیدن مامان بزرگش ..سر اون منو شوهرم بحثمون میشه و ی هفته قهر میکنم...ک نرو پایین نگاه کردی سلام دادی فلان و اینا

بهترين نصيحتى بود ك شنيدم چجورى؟همه ميگن خيلى خوش هيكلى خيلى نازى خودش ميگفت قبلا خوشگلترين دخترى ك ...

ول کن حرفای اونه همه پسرا ازین تعریفا میکنن ک توازهمه بهتری ازهمه خوشگل تری فبان تری شنونده باید عاقل باشه ازالان ک هنوز دختری اعتمادبنفست صفرشده دوروز دیگه توزندگی ک کلا نابود میشی.

مردا کلا بیرونن با این گذشته ایم ک همسرت داشته نیم ساعت دیرکنه دلت هزار راه میره بخدا ولش کن عزیزدلم الان گریه کنی عذاب بکشی بهترازینکه فرداهمش دلشوره داشته باشی شوهرت باکیه.

بعدم خیالت راحت پسرا بعدازدواج بیشتر بپدرومادرو فامیلاشون میچسبن عمرا بگی رفت وامدنکن اونم بگه چشمم 

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑
این برای توشوهرنمیشه چقد بازنا خوابیده همه مدلم تجربه کرده زن دوروز دیگه زایمان میکنه بلاخره هیکلش م ...

همينم هست واقعا 

الان همش بحث داريم ك نبايد با هيچكدوم از اونا ك چ دوسشون داشت و اين و دوس داشتن در ارتباط باشه بعد از ازدواج و ب من ميگه تزميخواى خونواده من و از هم بپاشى و بابام اينا تو روت وايميستن

این دوست پسر ها با این تعدد شریک جنسی و روابط گوناگون بیشتر شبیه بازیگرای صنعت فیلم های مستهجن خارجی ...

بخدا نميدونم اين چى بود افتاد تو كاسه من 

بچه بودم و خام و زود دلبسته شدم اولين دوس پسرم بود

همينم هست واقعا  الان همش بحث داريم ك نبايد با هيچكدوم از اونا ك چ دوسشون داشت و اين و دوس داش ...

از الان اینجوری میکنه بعدا چه میخواد کنع ببین از من نصیحت هرچقدم عاشق باشی ی جاکم میاری خسته میشی میبری