2777
2789

عزیزم‌ منم‌ کپسول‌ امگا ۳ رو با آب ب پسرم‌ میدم‌ داخل‌ غذا نمیریزم‌ 

پسرم‌ ۷ سالشه 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ از ۴ سالگی به پسرم‌ امگا ۳‌ دادم.

تا ۶ک سالگی‌ شربتش‌ الانک نزدیک‌ ۲ ساله‌ کپسولش‌ رو میدم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عزیزم‌ منم‌ کپسول‌ امگا ۳ رو با آب ب پسرم‌ میدم‌ داخل‌ غذا نمیریزم‌  پسرم‌ ۷ سالشه

دخترم سه سالشه نمیتونه بخوره به نظرت چطور تو غذا بریزم

تا خدایی هست......
دخترم سه سالشه نمیتونه بخوره به نظرت چطور تو غذا بریزم

تو سالاد یا ماستش‌ یا قاطی‌ یه قک از برنجش‌ کن 

بهترهک تو ی ق‌ برنج‌ که میخوایک بگذارید دانش‌ سوراخ‌ کن کپسول رو روغن رو بریز‌ داخل‌ برنج‌ بگذار دهنش‌

ولی شربتش هم‌ میتونی‌ بدی 

تو سالاد یا ماستش‌ یا قاطی‌ یه قک از برنجش‌ کن  بهترهک تو ی ق‌ برنج‌ که میخوایک بگذارید دانش‌ ...

یعنی اون پوست روش رو لازم نیست بخوره فایده نداره

تا خدایی هست......
واسه چی میدادین

واس همه‌ چیشک خوبهک جیگر جان

دکتر‌ چشم‌ پزشکی‌ داد به پسرم‌ 

واس تقویت‌ سیستم‌ بدن‌ ، واس تقویت چشم

و فوق‌العاده واس تقویت هوش و حافظه ‌ خوبه

واس همه‌ چیشک خوبهک جیگر جان دکتر‌ چشم‌ پزشکی‌ داد به پسرم‌  واس تقویت‌ سیستم‌ بدن‌ ، واس تقو ...

نمیشه سوراخ کنم مستقیم بریزم دهنش؟

تا خدایی هست......
یعنی اون پوست روش رو لازم نیست بخوره فایده نداره

نه‌ دیگه‌ ، با چاقو برش‌ بزن‌ بعد فشار بده‌ کامل‌ روغن رو بریز‌ تو یه ق‌ از برنجش‌ رو همون‌ قاشق‌ که برنج‌ گذاشتی‌ سریع‌ بریز‌ و بکن دهنش