2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتر مريم تيموري سنگاني اسم كاملشون هست يكي از دوستانم معرفي كرده ميخوام برم،در زمينه ناباروري هم ه ...

واسه مادرشوهرم میخوام خیلی اذیته طفلی خیلی دکتر رفته ولی مشکلش حل نشده دنبال یه دکتر خوبیم

👶👶

اجثر متخصصين زنان جراحي هم ميكنند

بنظرم براي تشخيص كار دكتر تيموري خوبه خيليم شنيدم خوش برخورده مدركشون هم از فرانسه

حالا يبار برين خوشتون اومد ازشون راهنمايي بخواين يا خودشون انجام ميدن يا معرفي ميكنن

نمیدونم خیلی خونریزی میکنه همیشه بادرد شدید

بايد بررسي بشه شايد مثلا فيبروم باشه يا مسائل ديگه كه متخصص تشخيص ميده

همه درمانها هم جراخي نيست حتما،اكثرا با دارو رفع ميشه

بايد بررسي بشه شايد مثلا فيبروم باشه يا مسائل ديگه كه متخصص تشخيص ميده همه درمانها هم جراخي نيست حت ...

سنو رفته میگن باید کورتاژ بشی ونمونه برداری از رحم البته دکترش معمولی بود حالا میخوایم یه دکتر خوب نشون بدیم اونا تشخیصشون چیه چون قبلا کورتاژ شده

👶👶