2777
2789
عنوان

معضل من با خونه مادرشوهرم. کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 37 پست

خیلی بی انصاف هستی ک خونه مادرت رو اونطور تفسیر کردی

ولی مادر شوهرتو اونطور

یه حوری میگی انگار میری به  بیابون 

یعنی اونجا یه سوپر مارکت نیست؟؟؟؟؟؟؟

مردم اونجا از گشنگی پس خودشون میمیرن؟؟؟؟؟

ضمنا اصلا خوب نیست ادم  واسه یه خوراکی شکایت بکنه

هرکس در توان خودش هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چند روزه همش خودتو وفق بده

برا بچه تم غذا و خوراکی اینا ببر

من میرفتم جایی که همچین شرایطی بود حتی برنج و نشاسته و لوازم حریره بادوم رو میبردم که اونجا براش درست کنم

الان نمیری چند روز دیگه ک بچه ت بزرگ بشه ک ناچاری بری

برید که عادت کنه به اونجا

اونام دلشون به عروس و نوه و پسرشون خوشه

خب ندارن که مدرن باشن.....یاد عروسمون افتادم وقتی میاد خونمون چقدر ایراد میگیره از همه چی😓

میمون هرچی زشت تر اداش بیشتر

اصلا نمیخام فخر فروشی کنم

ولی من خودم تو بهترین و مدرن ترین امکانات بزرگ شدم

از خدمه بگیر تو خونمون میاد کار میکنه تا هرچی

ولی اصلا اینطور نیستم ک بخام کسی رو زیر سوال ببرم

و کوچیک کنم 

هرکسی یه توانایی داره و در حد خودشه

منکه مجردم

ولی اگه روزی حتی خونه مادرشوهرم

تو یه روستا باشه با کمال میل میرم و لذت میبرم ب خاطر احترام ب همسرم.....

میمون هرچی زشت تر اداش بیشتر اصلا نمیخام فخر فروشی کنم ولی من خودم تو بهترین و مدرن ترین امکانات ب ...

این عروسمون که ایراد میگره خونشون ته مشهده خودشون هیچی ندارن نمیدونم پزش واسه چیه

عروس اخریمون تو پول غرقن ولی یه طوری با ما رفتار میکنه انگار ده برابر از ما پاینترن اصلا باورت نمیشه اینقدر خاکیه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بخدا خیلی اذیت میشم وگرنه شکایت نمیکردم

بچم نمیخوابه اونجا بی خوابی اذیتمون میکنه

شوهرمم بیشتر وقتشو با برادرش میره بیرون

من اگه نساز بودم اصلا ازدواج نمیکردم با پسرشون. هیچی ازشون نخاستم. اما حتی گازشونو نمیتونم روشن کنم برا بچم چیزی بپزم

سختمه

بخدا خیلی اذیت میشم وگرنه شکایت نمیکردم بچم نمیخوابه اونجا بی خوابی اذیتمون میکنه شوهرمم بیشتر وقت ...

گازشون مگه چجوریه؟؟فوق مدرنه؟؟

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
این عروسمون که ایراد میگره خونشون ته مشهده خودشون هیچی ندارن نمیدونم پزش واسه چیه عروس اخریمون تو پ ...

بعضیا متاسفانه انگار اول ازدواج چشم نداشتن خونه و خونواده طرف رو ببینن بعد جواب بله بدن انتظار دارن شوهرشون کلا بگه خانواده ندارم دلش تنگ نشه اصلا فقط خود شوهر رو می‌خوان، چون بچشون خونه مادر شوهر خوراکی نداره بخوره باید از دیدن پسر و نوه شون محروم بشن😐😐😐