2777
2789
عنوان

بدشانسی یا نحسی

113 بازدید | 11 پست

من واقعا بعضی اوقات خیلی ذهنم درگیر میشه من 29 سالمه و واقعا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی شرایطم خوبه به لحاظ کاری و تحصیلی و مالی و ...و حتی ظاهر و اخلاق و ... تا حالا خواستگار هم کم نداشتم ولی یا خوب نیستن یا اونهایی که خوبن میان و نمیپسندن و یا اینکه طرف میپسنده و عاشق میشه و خوبه خانواده اش سنگ میندازن و موافق نیستن . بعضی اوقات میمونم چی بگم چرا واقعا خدا برای من نمیخواد ؟ چرا اینطوری شد ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینطوری بودم رفتم پیشه دعا نویس برام دعا داد یک ماه نشد با شوهرم ازدواج کردم الان ۱۱ساله عاشقمه میمیره برام ولی تمام خانواده خودم و شوهرم و دوستام باهام الکی قهر میکنن فکر میکنم تاثیره اون دعا باشه ولی شوهرم تو سخت ترین شرایط تنهام نمیزاره و کنارمه 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
صب کن گلم بخدا شوهرم چیز خاصی نیست. از جوونیت لذت ببر. انشالله ب وقتش یه شوهر خوب میکنی زیاد بهش فک ...

من واقعا هیچ توقع خاصی ندارم که شوهر بخواد برام برآورده کنه فقط میخوام یکی کنارم باشه و تنها نباشم

منم اینطوری بودم رفتم پیشه دعا نویس برام دعا داد یک ماه نشد با شوهرم ازدواج کردم الان ۱۱ساله عاشقمه ...

واقعیت دنبال یکیش که معروف بود و قرآنی رفتم و البته مثبت هم هست طرف ولی هنوز خبری نشده نمیدونم راسته یا نه

واقعیت دنبال یکیش که معروف بود و قرآنی رفتم و البته مثبت هم هست طرف ولی هنوز خبری نشده نمیدونم راسته ...

راست هست ولی به من یه چیزی داد گفت بنداز گردنت ازدواج که کردی بنداز بره تا وقتی اون گردنم بود خانواده شوهرم منو میزاشتن رو سرشون دقیقا از وقتی انداختمش تو آب رفت اونا هم شورع کردن به بهانه های الکی اوردن ولی شوهرم عجیب عاشقمه 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
میتونی شماره اش رو بهم بدی؟

شماره نداشت با یکی از آشناها رفتیم توی یه خونه ای الان آدرسش یادم نیست وگرنه بهت میگفتم