fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 عنوان سقط جنين و غصه😔😔😔 902 بازدید | 61 پست بچها من ٤ساله خونمونم😢٢بار حامله شدم سقط شده..يكي بدون قلب..يكيش١۵هفته بودم دوماه پیش سقط شد😔😔😔از شانس من مشکل داشت ینی جهش ژنتیکی بود..که برا همه میتونه اتفاق بیفته☹️من بچه خیلی دوس دارم😢گاهی دلم خیلی میخاد😢تحمل و صبرم ندارم 1399/06/20 | 18:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hees_khob عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 1776 ان شاالله خدا این دفعه دوقلو صحیح وسالم بده🙏💙 خداجونم مواظب پسرای قشنگم باش❤
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 ان شاالله خدا این دفعه دوقلو صحیح وسالم بده🙏💙 ممنونم🙏🏻🙏🏻😢
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 عزيزم خيلى ناراحت شدم يعنى ان تى نشون نداد مشكلشو؟؟😔 چرا خیلی دنبالش دوییدیمگفتن جهش ژنتکیهو میتونه برا همه اتفاق بیفتهاز شانس بد من...
نگینکویر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 893 منم 12تیر سقط داشتم..طب سنتی میگه تغذیه سالم و اینکه خونرسانی به جنین باید خوب پیش بره اگه نه خون غلیظ بشه بچه سقط میشه و یه دلیل دیگه هم اینکه رحم سرد باشه سقط پیش میاد دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 عزيزم ان شاءالله زود باردار شى الان استراحتى يا اقدام؟ میخام این ماه اقدام کنمدکتر گف میتونی بعد ۳ماه اقدام کنیمن دوس دارم زودتر حامله شمباز اون حس خوب رو تجربه کنم😢
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 منم 12تیر سقط داشتم.. طب سنتی میگه تغذیه سالم و اینکه خونرسانی به جنین باید خوب پیش بره اگه نه خون ... منم مثل شما تیر سقط کردمادم بضی وقتا کم میاره...شما چرا سقط کردین؟؟من ک میرم دکتر پر خطر..ولی خب هر روز با روغن سیاهدانه رحممو ماساژ میدم تغذیم خوبه..
نگینکویر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 893 میخام این ماه اقدام کنم دکتر گف میتونی بعد ۳ماه اقدام کنی من دوس دارم زودتر حامله شم باز اون حس خ ... به رحمت استراحت بده سه دوره که پریود شدی ماه 4 اقدام کن دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
نگینکویر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 893 منم مثل شما تیر سقط کردم ادم بضی وقتا کم میاره... شما چرا سقط کردین؟؟ من ک میرم دکتر پر خطر.. ول ... سیاهدانه عسل بخور هر روزقرص فولیک اسیدمعجونشیره انگور دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 به رحمت استراحت بده سه دوره که پریود شدی ماه 4 اقدام کن والا چی بگم هر کی یه چی میگ...نمیدونم اقدام کنمنکنم
fatmagolab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1103 سیاهدانه عسل بخور هر روز قرص فولیک اسید معجون شیره انگور فولیک اسید ۵میخورم هر شب گلم😢
نگینکویر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 893 والا چی بگم هر کی یه چی میگ... نمیدونم اقدام کنم نکنم من تا اذر اقدام نمیکنم ۶ماه استراحت کنه رحم و تخمدان و تقویتی بخورم عجله داری حدقل سه دوره پریود ار بگذره بعد دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
درعین_حال_سادگی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 518 میخام این ماه اقدام کنم دکتر گف میتونی بعد ۳ماه اقدام کنی من دوس دارم زودتر حامله شم باز اون حس خ ... دوستم حتما قبل اقدام دکتر ژنتیک برو هیچکس از نبودنت نمیمیره😏فوقش دیرتر میخوابه🤞
نگینکویر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 893 فولیک اسید ۵میخورم هر شب گلم😢 خوبه من فرفولیک دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
نیکی۷۰۷ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2891 اجی منم مثل تو سابقه سقط دارم.ولی بچه هم دارم.بازم خداروشکر کن که مشکل بچه رو زود فهنیدی و به موقع جلوشو گرفتی.بعد اینکه اگه مشکل دار میومد بغلت تا چندین سال با یه بچه مریض سر میکردی ،فکر میکنی چی میشد؟ طاقتشو داری.؟ غصه نخور خدا باز بهت بچه میده..به جای غصه سعی کن که بدنتو قوی کنی