2777
2789
عنوان

سقط جنين و غصه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام این ماه اقدام کنم دکتر گف میتونی بعد ۳ماه اقدام کنی من دوس دارم زودتر حامله شم باز اون حس خ ...

عزیزم حتما باید بعد سه ماه اقدام کنی چون احتمال سقط بیشتر میشه تا قبل سه ماه. منم مثل خودتم هفته پیش بچه 11 هفته رو سقط کردم قلب نداشت دکتر گفت زمان رو از دست نده منتظر نمون درست نمیشه . شهریور پیش هم بچه 6 ماهه سقط کردم . ناراحت نباش سنی نداری که .

Ich berge mich in deiner Hand
اجی  منم مثل تو سابقه سقط دارم.ولی بچه هم دارم. بازم خداروشکر کن که مشکل بچه  رو زود فهنی ...

میدونی

اصن طاقت ندارم

خدایی تقویتم‌میکنم خودمو..

ولی خب میگم‌چی میشد سالم بود..😢😢😢

مشکل شما چی بود سقط کردین؟۰

اره خب ولی نمیگفتم اینجوری بدنیا میومد دلم بچه میخاد گاهی😢

ببین با عسل و سیاهدونه خودتو تقویت کن

یکم این استرس رو بزار کنار تا حانله شی.استرس نطفه رو میکشه.رو تخمک ها اثر بد داره.ورزش کن میوه سبزی بخور

عزیزم حتما باید بعد سه ماه اقدام کنی چون احتمال سقط بیشتر میشه تا قبل سه ماه. منم مثل خودتم هفته پیش ...

همیشه غصه نمیخورم..

ولی خب بچه که میبینم یا زن حامله دلم یجوری میشه😢😢😢

دل منم میخاد یجورایی

مشکل شما چیه؟؟؟

ببین با عسل و سیاهدونه خودتو تقویت کن یکم این استرس رو بزار کنار تا حانله شی.استرس نطفه رو میکشه.رو ...

ورزش ک هر روز پیاده روی دارم

تقویت میکنم خودمو

ولی خب صبر ندارم😢

برا منم کروموزوم ۱۳مشکل داشت زیاد بود یا کم؟؟؟

خیلی زیاد هیچوقت اون روزو یادم نمیره خدا نگذره از اون دکتر که سونو میکرد همچین پرید به من که انگار تقصیر منه گفت کلی مشکل داره بعد دونه دونه شمرد اینقدر حالم بد شد داشتم میمردم حالا فک کن من جنسیتشو پرسیده بودم اون با عصبانیت گفت بپرس سالمه 

میدونی اصن طاقت ندارم خدایی تقویتم‌میکنم خودمو.. ولی خب میگم‌چی میشد سالم بود..😢😢😢 مشکل شما چ ...

من ۱۲ هفته به خاطر مسافرت سقط کردم.قلبش نمیزد. یه بارم خارج رحمی واشتم.به بار هم تو ۵ هفته به بار تو ۶ هفته یه بار تو ۷ هفته سقط داشتم. الان بچه دارم ولی قبلا سقط داشتم.

همیشه غصه نمیخورم.. ولی خب بچه که میبینم یا زن حامله دلم یجوری میشه😢😢😢 دل منم میخاد یجورایی مش ...

منم همینطورم هی میگم اگه سالم بود چی میشد ابنقدر دوستام همسن و سال من که سالم بدنیا اوردن چه میدونم حتما یه صلاحی توش بوده اما شما حداقل مشکل سن نداری سنت پایینه من استرس سن و زمان کم را هم دارم

همیشه غصه نمیخورم.. ولی خب بچه که میبینم یا زن حامله دلم یجوری میشه😢😢😢 دل منم میخاد یجورایی مش ...

شاید سنم باشه من 42 سالمه قبلا همسرم نمیخواست میگفت زوده حالا که میخواد دیر شده 😄 ولی من نا امید نمیشم امیدوارم خدا مشکل همه رو حل کنه . 

من 2شنبه جواب پاتولوژی ام میاد ببینیم مشکل چی هست ولی معمولا میگن مشکل کروموزومی که داره خودش تشکیل نمیشه قبلی هم تریزومی بود مال من 

Ich berge mich in deiner Hand