2777
2789
عنوان

کیا اعتماد به نفس بالایی دارن؟؟

111 بازدید | 10 پست

دخترا چطوری اعتماد به نفس بالایی دارید؟ 

مخصوصا اونایی که متاهل هستن اعتماد به نفسشون شوهرشون ازشون گرفته چیکار کردید درست شد؟

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بفرماییددرخدمتم

همون سوال که از دوست قبلی پرسیدم

میشه چندتا مثال از ویژگی هات بزنی که احساس میکنی برتری به دلیل داشتن همونا نسبت به دیگران و این باعث اعتماد به نفست میشه؟

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
ببخشید میپرسم میتونی مثال بزنی چی ویژگی هایی داری که احساس میکنی بهتر از خیلی ها هستی؟

بهتر از خیلیا نیستم عزیزم به چیزایی که دارم راضیم و اونارو بهترین میبینم قرار نیس همه تو این دنیا یکسان باشن چ ظاهری چه پولی یا هر چیز دیگه.

تو نور منی،بین این همه سایه💛
همون سوال که از دوست قبلی پرسیدم میشه چندتا مثال از ویژگی هات بزنی که احساس میکنی برتری به دلیل داش ...

عزیزم‌ اعتمادبه نفس داشتن یعنی به خودت احترام گزاشتی وخودتا قبول داشتن وباعث میشی بقیه ام بهت احترام میزارن من خودم چهره خوبی دارم ولی این دلیل به این نمیشه بخاطره این اعتمادبه نفس داشته باشم خودم‌راقبول دارم وبقیه ام بهم احترام‌میزارن

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

روی عزت نفستون کار کنید

یه پادکست رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

(می دونید که یوتیوب ف_ی_ل_ت_ر هستش، پس با وی_پی_ان فعال روی لینک کلیک کنید)

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊