2777
2789
نميشه انگ تك بعدي بودن زد دوست عزيز هر كس تو زندگيش اولويتهايي داره و اونطوري حس خوب داره لزوم ندار ...

خب توانایی ندارن بنده خداها بشینن خونه بهتره اجباری نیست من یک ماه تو خونه بودم به جنون رسیدم چون عاااشق کارمم وقتی میز کارمو دیدم اشکام بند نمیومد 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که فعلا آقا قهر کرده 

اگه قراره اسایش و ارامش زندگی حفظ بشه باید از طرف هر دو طرف باشه اینکه شما گفتی ایشون قبول کرده یعنی الان شوهرتونن که دارن ارامش خونتون بهم میزنن 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
از اینک منو تخریب میکنی و انتقاد بیجا میکنی  نشون میدی ک شما چن بعدی هستی و پر استعداد😂 موفق ...

من خانمهاي زيادي رو ديدم كه پست و شغل عالي دارن و يجوري صورتشونو سرخ نگه ميدارن و ژست توانا بودن شديد برميدارن

اما نبايد خودمونو گول بزنيم واقعا هركس يه حد توانايي روحي و جسمي داره

ولي يك خانوم بواسطه روح و جنسش بيشتر به استراحت و آرامش فكري نياز داره چون كانون روحي آرامش خانوادشه

صرفا نميشه تك بعدي نظر داد

خب توانایی ندارن بنده خداها بشینن خونه بهتره اجباری نیست من یک ماه تو خونه بودم به جنون رسیدم چون عا ...

متاسفم براتون خانوم محترم . شاید کسایی مثل من کار بیرون ب جنون برسونتشون برا همه ی نسخه نپیچید منم عاشق کار خونه و بچه داری هم 

دوس دارم تحصیل کرده بچه دار باشم تا یه شاغل بی ادبی مثل شما

متاسفم براتون خانوم محترم . شاید کسایی مثل من کار بیرون ب جنون برسونتشون برا همه ی نسخه نپیچید منم ع ...

عزیزم اروم باش 

دوستان هرکسی نظر خودشو داره لطفا به نظر هم احترام بزاریم عه

نه والا اینحوری نیست همه چی به اعصابه من زن خونه دار دیدم از اینکه همش خونست سرخورده شده ده سال پیرت ...

همه جا توی همه شرایطی همه جور ادم هست...شما کلا با خونه داری مخالفی...و این کاملا نظر شخصیه و نظر شمام محترم ولی توی همین بحث کاملا دارین شاغل بودنو بهتر میدونید وسعی دارین به دیگرانم نظرتونو تحمیل کنید..موفق باشید 

من خانمهاي زيادي رو ديدم كه پست و شغل عالي دارن و يجوري صورتشونو سرخ نگه ميدارن و ژست توانا بودن شدي ...

بستگی به روحیه ادم داره دیگه وگرنه اگه شاغل باشی و به همه کارات برسی و تازه از کارت لذت ببری و ازش انرژی بگیری چه اشکالی داره

خب توانایی ندارن بنده خداها بشینن خونه بهتره اجباری نیست من یک ماه تو خونه بودم به جنون رسیدم چون عا ...

شما هم در يك نظر تك بعدي كاري هستين 

ربطي به توانايي نداره

مامان هاي خودمونو ببينيم كار بيرون هم نكردن خيليييي ازماها تواناترن

كار بيرون صرفا نشانگر توانا بودن نيست عزيزم

دوستمون كه درمنزله،داره  شوهرداري ميكنه بهمراه خانه داري و سه چهار تا مهارت و زبان در حد عالي ياد ميگيره

جيم و ورزشش سرجاشه

اعصابشم آرومه

چهارتا كار ديگم دركنارش ميتونه انجام بده شغل اينترنتي هم داره براي مثال

بسيار هم مقتدرن بعضا

ديدم كه ميگم

نميشه گفت

عزیزم اروم باش  دوستان هرکسی نظر خودشو داره لطفا به نظر هم احترام بزاریم عه

تو رو خدا پست های قبلیم رو بخون خیلی سعی کردم متوجه اشتباهش کنم نشد ک هیچ توهین هم کرد متاسفم برا این دسته از شاغل هامون فقط افاده اش رو دارن ن شعور ن شخصیتشون رو دارن

عزیزم هر کی نظری داره گلم😊 تقریبا هیچ شاغلی ب این همه کاری ک گفتم نمیرسه جانم

اصلا بحث مدیریت زمان هم نیست،باید انرژی بمونه واسه انجام این همه کار؟؟🤔

من همسرم انتظار داشت هرموقع اون میخواد من اماده حاضر باشم باهم بریم گردش و تفریح

چون شغلشون ازاده،ولی من همیشه خدا یا درگیر مسئولیتی بودم که به عهده ی من بود یا بعد از تموم شدن یه پروژه نیاز به استراحت داشتم،یا هرشب باید زود میخوابیدم چون به کارای فردا صبحم به نحو احسنت رسیدگی کنم ولی همسرم دوست داشت من باهاش فیلم ببینم اخر شب و هزاران دلیل دیگه که ربطی به مدیریت زمان نداره به نظر من

حالا اونایی که شما گفتی که به کناار😁

تو رو خدا پست های قبلیم رو بخون خیلی سعی کردم متوجه اشتباهش کنم نشد ک هیچ توهین هم کرد متاسفم برا ای ...

بیخیال اعصابتو خورد نکن هرکس نظر خودشو داره قرار نیست ما با همش موافق باشیم که