2777
2789
پس چرا بعضی مردا،تا پول دست خانمشون میبینن،چشم میدوزن بهش و اعتقاد دارن باید بیاره و تو خرجی کمک باش ...

غلطه زن میتونه پولاش برا خودش باشه اگه هم میاره تو خونه لطف میکنه واقعا میگما تو اسلام اینطوریه ولی مرد باید پولاشو تو خونه بیاره و خرجی زن و بچشو بده

اره دقیقا موافقم 

يه صحبت مهم ديگم هست دوست عزيز

بعضي خانوما ببخشيد ميگم اين رو،كلا شوهر و هماهنگ بودن با اون رو و در نظر گرفتن آرامش و پويايي خونه زندگي رو در اولويت آخر ميذارن و اول فقط به خودشون و خواسته هاي شخصي شون فكر ميكنن و بهمين خاطر قيد خيلي چيزا زده ميشه

مثلا مهم نيست باهم برن به تخت خواب و تا لنگ شب دارن كاراشونو انجام ميدن

يا براي تفريح و...هم اگه با برنامشون هماهنگ بود انجام ميدن

بعد ها هم كه سردي عاطفي و ...پيش مياد همه ميگن مرد فلان

نميشينن بطن ماجرارو ببينن

الان مشكل جامعه ما خودخواهي نسل هاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میتونه واقعا میتونه دیدم که میگم عزیزم  ولی به توانایی و انرژی فرد بستگی داره

عزيزم چجوري تا ٥ سركاره مياد خونه خسته نيست ؟مگر انسان نباشه

بعد تازه كاراي خونه و...

تا آخر شب در حال جمع و جوري و...

اصلا كي وقت گذروني با آرامش و بدون خستگي با اعضاي خانواده ميشه داشت

قويترين هم باشي داري تحمل ميكني به زور

يه صحبت مهم ديگم هست دوست عزيز بعضي خانوما ببخشيد ميگم اين رو،كلا شوهر و هماهنگ بودن با اون رو و در ...

موافقم در هرچیزی باید تعادل باشه و اینکه من به شخصه هیچوقت خانوادم و سلامتیمو قربانی مسائل بیخود نمیکنم 

ولی اینکه میدونم کار کردن برا روحیم خوبه و اگه تو خونه باشم برام افسردگی میاره و شوهرم بخواد محدودم کنه این بده وگرنه اونم سر کاره زمان کاریمونم مثل همه به نظرم که مشکلی پیش نمیاد