2777
2789
بستگی به روحیه ادم داره دیگه وگرنه اگه شاغل باشی و به همه کارات برسی و تازه از کارت لذت ببری و ازش ا ...

دقيقا عزيزم

منظور اين هست نميشه به كار بيرون اكتفا كرد و توانا بودن رو در اون دونست

مهم حس شخص هست و مهارتهاش

هم افرادي هستند شاغل كه افسار اعصاب و زندگيشون دررفته

هم بسيار موفق و خوشحال

بالعكس خانمهاي خانه دار شاد و پر ازفعاليت جانبي و درعين خال بعضيا كسل و بدون مهارت

نميشه جدا كرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بحث مدیریت زمان هم نیست،باید انرژی بمونه واسه انجام این همه کار؟؟🤔 من همسرم انتظار داشت هرموق ...

بستگی بهشغل خود ادم داره دیگه منم دوس ندارم شغل زیاد سنگینی داشته باشم ولی مدیریت زمانمم خوبه به نظر که خیلی مفیده 

اصلا بحث مدیریت زمان هم نیست،باید انرژی بمونه واسه انجام این همه کار؟؟🤔 من همسرم انتظار داشت هرموق ...

موافقم

مگه كنكوره مديريت زمان كرد

انرژي و شرايط هركس متفاوته

موافقم مگه كنكوره مديريت زمان كرد انرژي و شرايط هركس متفاوته

بله انرژی و توان هرکس متفاوته به نظر من اونی که خانه داره هم به نوعی مدیریت زمان میکنه فرقی نداره چه شاغل چه خانه دار هرکس به نوعی زمانشونو مدیریت میکنن

بله انرژی و توان هرکس متفاوته به نظر من اونی که خانه داره هم به نوعی مدیریت زمان میکنه فرقی نداره چه ...

نه منظورم اين هست بعضي دوستان كورنومتر ميذارن مثل مسابقه

در حاليكه تهش بايد سلامت جسم و روح هم براي خودمون درنظر بگيريم

مديريت كه عاليه و بحثي درش نيست ولي اينكه صرفا با چپاندن يه برنامه فشرده كاري بخوايم به زور به همه بقبولونيم كه توانا هستيم رو قبول ندارم

بله انرژی و توان هرکس متفاوته به نظر من اونی که خانه داره هم به نوعی مدیریت زمان میکنه فرقی نداره چه ...

ولی باید شماهم قبول کنید شخصی که تا ۵ سرکاره با مدیریت زمان نمیتونه همه ی اون کارهایی که یه شخص خانه دار انجام میده،انجام بده

ولی باید شماهم قبول کنید شخصی که تا ۵ سرکاره با مدیریت زمان نمیتونه همه ی اون کارهایی که یه شخص خانه ...

چرا میتونه واقعا میتونه دیدم که میگم عزیزم 

ولی به توانایی و انرژی فرد بستگی داره 

وا چه ربطی داره مگه برا شوهرامون کار میکنیم برا دل خودمونه 

پس چرا بعضی مردا،تا پول دست خانمشون میبینن،چشم میدوزن بهش و اعتقاد دارن باید بیاره و تو خرجی کمک باشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!