2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تک بعدی هستی عزیزم توانایی هات کمه ما که شاغلیم من ساعت ۵ عصر تایم کارم تموم میشه خونه مث دسته گ ...

از اینک منو تخریب میکنی و انتقاد بیجا میکنی 

نشون میدی ک شما چن بعدی هستی و پر استعداد😂

موفق باشی دوستم ولی یاد بگیر ب نظرات همه احترام بزاری چون از یه خانوم شاغل پراستعداد بعیده🤗😝

اون کلا با کار کردن من مشکل داره میگه بشین تو خونه وگرنه مترجمی خیلی خوبه به نظرم تو خوبهرهم میتونم ...

منم کار خوبی واسم پیش اومد ولی چون همسرم مخالف بود نرفتم..همسر منم بهترین کارم مخالفه..منم نرفتم چون اولویتم ارامش زندگیم و رضایت همسرمه...واینکه کار واسه خانوما یکم سخته زن یه کم خستگی پوست و هورمون و مو و همرو بهم میریزه

عزیزم اگه مدیریت زمان داشته باشی میرسی 

دقیقااااا من دسر و شیرینی و کیکم میپزم اصلا هم غذام فریزری نیست چون به سلامتمون اهمیت میدم زودپز دارم میپزم. یه برنلمه برا کارام پارم طبق اون پیش میرم انقدم وقت اضافه میازم که نی نی سایتم میام 😂😂😂

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
منم کار خوبی واسم پیش اومد ولی چون همسرم مخالف بود نرفتم..همسر منم بهترین کارم مخالفه..منم نرفتم چون ...

نه والا اینحوری نیست همه چی به اعصابه من زن خونه دار دیدم از اینکه همش خونست سرخورده شده ده سال پیرتر نشون میده زن شاغلم دیدم نشونش خودم سنم میگم همه نیگن دروغ نگووووو 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
منم کار خوبی واسم پیش اومد ولی چون همسرم مخالف بود نرفتم..همسر منم بهترین کارم مخالفه..منم نرفتم چون ...

موضوع اینه که من بهش گفته بودم میخوام کار کنم اونم قبول کرده بود ولی همون موقع هم خوشش نمیومد ولی اگه اون خواسته هایی داره منم خواسته هایی دارم

شما تک بعدی هستی عزیزم توانایی هات کمه ما که شاغلیم من ساعت ۵ عصر تایم کارم تموم میشه خونه مث دسته گ ...

نميشه انگ تك بعدي بودن زد دوست عزيز

هر كس تو زندگيش اولويتهايي داره و اونطوري حس خوب داره لزوم نداره عقايدمون رو تعميم و تحميل كنيم

من دوستم متخصصه پزشكه ولي بعد يه مدت تصميم گرفته كلا كارنكنه و زندگي كنه خسته شده

در كل ربطي نداره

موضوع اینه که من بهش گفته بودم میخوام کار کنم اونم قبول کرده بود ولی همون موقع هم خوشش نمیومد ولی اگ ...

نه دیگه اگه قبول کرده بود برو حق نداره ارامشتو بگیره و حقوقتو نادیده بگیره 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣