2777
2789
بنظرم اگه همسرت راضی نباشه اصلا ارزش نداره..واینکه چه کاری باشه بنظرم خیلی کارها توی جامعه ما مناسب ...

اون کلا با کار کردن من مشکل داره میگه بشین تو خونه وگرنه مترجمی خیلی خوبه به نظرم تو خوبهرهم میتونم انجام بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا    

اصلا دوس ندارم بیرون از خونه کار کنم 

ب خانه داری علاقه دارم دوس دارم بزرگ شدن بچه هامو بینم برا

خودم با پول شوهرم وقت بزارم باشگاه ، آرایشگاه 

کلاسهای مخلتف برم و چن تا کار یاد بگیرم ن اینک ب جایی خودم رو محدود کنم 

مثلا یه کلاس موسیقی و اینا 

بنظرم کارکردن خانوم بیرون مردا ها بد بار میاره و اختلافات بیشتر میشه 

اصلا دوس ندارم بیرون از خونه کار کنم  ب خانه داری علاقه دارم دوس دارم بزرگ شدن بچه هامو بینم ب ...

هرکس نظر خودشو داره ولی من دوس ندارم زیاد وابستگی مالی داشته باشم

اصلا دوس ندارم بیرون از خونه کار کنم  ب خانه داری علاقه دارم دوس دارم بزرگ شدن بچه هامو بینم ب ...

عين من

من بجاي كار كردن دوست دارم از امكانات و ساير كلاسها فقط استفاده كنم نه اينكه خودمو خسته كنم حتي بالاترين كار و مسئوليت براي خانوما فرسايشيه

هیچ کاری عار نیست 

بحث عار نیست....فرهنگ هر کاری برای خانوما توی جامعه ما نیست و ارزش زن پایین میاد..‌اونیکه کنار خیابون دست فروشی میکنه کارش خیلی ابرومندانه تره تا خیلی کارها ...منظورم سو استفاده هایی که از خانوما در کار میشه والبته نه الزاماجنسی

شما تک بعدی هستی عزیزم توانایی هات کمه ما که شاغلیم من ساعت ۵ عصر تایم کارم تموم میشه خونه مث دسته گل، اشپزی میکنم، برای همه کارام برنامه دارم، اگه بچه داشته باشم قطعا بزرگ شدنش میبینم چون تایم مناسبی خونه هستم، باشگاه و کلاسای مختلفم میتونه بره ادم ربطی به شاغل بودن نداره. استقلال مالی و شان احتماعی و اون حس خوب شاغل بودنو من تو هیچی ندیدم. خونه داری هم دوست دارم در کنار کارم انجام میدم 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣