2777
2789
خانم نگا شما میگی حق کشتن نداره پس چرا وقتی یه زن خیانت میکنه حکم سنگسارش و میدن اون کشتن نیست آیا؟ ...

من کی گفتم من خوبم شمابد؟ من میگم اون خطاکرده درست اماچرابایدکشته بشه؟ سنگسارم ازقانون برداشته شده

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

آخه دختر مجرد عکس ، کلی رابطه ، کلی س...س چت آخه🤪🤪

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان شما چرا اینجا دارین باهمدیگه دعوا میکنین،خب پسره همچین شرایطی رو نمیتونه قبول کنه،هرچند خودش هر کاری کرده باشه قبلنا،به ما چه؟؟؟

اگه میخاین بحث کنید لاقل رو سر چیزای مفید بحث کنید نه اینجور مسائل.زندگی خودشونه،تو زندگی دیگران دخالت و فضولی نکنیم.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
من کی گفتم من خوبم شمابد؟ من میگم اون خطاکرده درست اماچرابایدکشته بشه؟ سنگسارم ازقانون برداشته شده

پوووف ای خدا من گفتم میکشمش الان کشتمش آیا؟ 😐😂😂

2+2=5 دنیای خودم ، قانون خودم
دختره  مهرشو اجرا  بداره  بابت  تهدید هم میتونه  شکایت کنه چون  رابطه ...

به این راحتیم که شما میگی نیست.

اگه دختره همه کاره بوده باشه واصلا دوشیزه نباشه فریب در ازدواجه وعقدشون باطله.

اگه دقت کرده باشی موقع خوندن خطبه میگن دوشیزه یا خانوم که البته باید هم ذکر بکنن..

پس یعنی مهمه.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
شاید بینوا توبه کرده بوده بعد ازدواج از این کارا نکنه

ببین ماها ی ملاک هایی برای ازدواج داریم

که اگر اون ها نباشن ممکنه ازدواج نکنیم

شاید ملاک اون اقا هم پاک بودن قبل ازدواج بوده 

و حالا که فهمیده اینطور نیست ترجیح داده جدا بشه

خیلی ها هم هستن گذشته طرفشون براشون مهم نیست بسته ب فرهنگ و ملاک و معیار های هر شخص داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
واقن موافقم با حرفت ،انگار اون پسر تو گذشتش هیچ کاری نکرده پاک پاک بوده.من دیدم پسر جانماز اب کشیدشم ...

انسانیت وقتی که روابط نامشروع قبل ازدواجو عادی میکردیم و آدما رو با باغچه ی پر کرم مقایسه میکردیم مُرد !

آدما باغچه نیستن که کرم داشته باشن !

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

خانم محترم من نظرم درموردکاری که کرده نبودنظرم درموردکشتنش بودچرابایدبخاطرکارایی که کرده کشته بشه؟ ک ...

آ ه خب منظورم کشتن نبود مرگ که فقط دست خداست حتی همون مجازات هم دست خداست

این آقاهم نهایتا بتونه طلاق بده...درسته

میگم کار دختره قشنگ نبوده...جای طرفداری نداره

خوب اگه موقع خواستگاری پسره پرسیده باشه و دختره گفته باشه دوست پسر نداشتم چی؟

خب چرا باید تو گذشته ادما سرک بکشیم...وقتی همچین سوالی رو میپرسه یعنی حتمن خودشم داشته دیگه.....

والا این‌نظر منه..اگر کسی بیاد خاستگاری من اگر پرسید یا اگر من ازش پرسیدم یک کلام اقا گذشته شما به من ربطی نداره که چیکارکردیا نکردی.مهم الان و ایندس..که بهم خیانت نکنه. 

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه     
شما ازکجا میدونی این اقا واقعا خودشم چیزی تو گذشتش بوده یانه. انسانیت کجا رفته که برا همه یجور نسخه ...

ازونجایی که انسان جایز الخطاس.هیچ گلی بدون خار نیست نگا به حامدوسریال آقازاده نکن...

انسانیم بچه پیغمبر که نیستیم پاک ومعصوم باشیم

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه     
ببین من سر یه چیزی توبه کردم ولی حس میکنم خدا توبه ام و قبول نکرده حس گناه دارم با اینکه هیچوقت دیگ ...

سیع کن قران بخونی زیارت عاشورا و.... انشالله که  این حست از بین بره 😍😍😍😍💗💖

خدا خیلی بخشنده و مهربان هست 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤