2777
2789

دختره اهل چت جنسی بوده 

ولی نه تلگرام پاک کرده نه سیم کارت سوزونده نه رمز روی گوشی گذاشته

گوشی روول کرده به امون خدا که مامانش براش بیاره جلوش شوهرش تحویل بده 

نامزد اینا هم که نبودن لابد و سریع عروسی کردن دختره وقت نکرده رزومه پاک کن

بعد سریع اومدن به شما که دختر آشنای باباش هستی گفتن

🤣🤣🤣🤣😀😀😀

عین فیلم های علمی تخیلی شد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ازاین تفکرات بایدترسیدچرابایدسرش بریده بشه؟ متاسفم براتون

اولا بر خودتون متاسف باشید دوما نظر هر کس با فرد دیگ متفاوت سوما  اصلا خود من اگه ازدواج کنم بفهمم شوهرم بهم خیانت میکنه به عنوان یه زن میکشمش واقعا 

2+2=5 دنیای خودم ، قانون خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه. حق داره. به نظرم چه برای دختر چه پسر زوره یکی پاک زندگی کنه بعد یه ادم بی بندوبار که هم ...

عزیزم هیچ وقت نمیشه کسی رو قضاوت کرد.....

شاید توبه کرده باشه.

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دختره اهل چت جنسی بوده  ولی نه تلگرام پاک کرده نه سیم کارت سوزونده نه رمز روی گوشی گذاشته گوش ...

دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم. بالفور سیمکارت گذاشت و.. ادامه ماجرا. و بازم میگم عجب   عجبااا😬😬

درخواست دوستی ممنوع🚫🚷

ولی اگه پسره موقع خواستگاری ازش پرسیده که دوست پسر داشتی یا نه اینم گفته نه حق با پسره هست..شاید پسره خودش با کسی رابطه نداشت و دوست داشت زن آیندش هم اینطوری باشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اولا بر خودتون متاسف باشید دوما نظر هر کس با فرد دیگ متفاوت سوما  اصلا خود من اگه ازدواج کنم بف ...

هیچ کس حق کشتن دیگری ونداره چقدرراحت ازکشتن حرف میزنین نتیجه افکار ادمایی مثل شمامیشه رومینا وخیلیای دیگه اون میتونه جدابشه اماحق کشتن نداره 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

قضاوت های بی دلیل تهمت بابا از کجا میدونین که توبه نکرده؟؟ یکی میگه من باشم میکشمش اون قبل تو بود الان شاید توبه کرده شاید دیگه این کارو نمیکنه شما خودتون یه کار اشتباهی نکردین تا حالا؟ انسان جایز الخطاس

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

اگه این رمان واقعا اتفاق افتاده و راسته دختره بدون درخواست پسره هم خودش باید درخواست طلاق میداد از مردی که ب بسم‌ا... رفته خط رو گذاشته رو گوشی خودش و تلگرام آورده بالا و از فضولی فراتر رفته و زار و زندگی دختره رو شخم زده

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
ازاین تفکرات بایدترسیدچرابایدسرش بریده بشه؟ متاسفم براتون 

چون قبل ازدواج د.ا.د.ه😐

خدا گفته ندید عزیزم 

خب کارش خیلی زیبا بوده؟

اگه هم پشیمون بود اون گوشی و چتارو نگه نمیداشت خب برا چیش بودن؟؟

هیچ کس حق کشتن دیگری ونداره چقدرراحت ازکشتن حرف میزنین نتیجه افکار ادمایی مثل شمامیشه رومینا وخیلیای ...

عزیزم اینایی که از قتل و کشتن حرف میزنن غالبا در حد باد معده کار از دستشون برمیاد 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

هیچ کس حق کشتن دیگری ونداره چقدرراحت ازکشتن حرف میزنین نتیجه افکار ادمایی مثل شمامیشه رومینا وخیلیای ...

نگا خانوم افکار هر کسی با فرد دیگ متفاوت خودشم قضیه رومینا با این فرق میکنه فاز برندار مسائل رو قاطی نکن😐😐

اولا بر خودتون متاسف باشید دوما نظر هر کس با فرد دیگ متفاوت سوما  اصلا خود من اگه ازدواج کنم بف ...

شما میگی خیانت میکنه . اگه در گذشته رابطه داشته باشه ولی الان فقط شما رو دوست داره و  از کارها ی گذشته رو  تکرار نکنه باز طلاق می گیری. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

چون قبل ازدواج د.ا.د.ه😐 خدا گفته ندید عزیزم  خب کارش خیلی زیبا بوده؟ اگه هم پشیمون بود اون ...

خانم محترم من نظرم درموردکاری که کرده نبودنظرم درموردکشتنش بودچرابایدبخاطرکارایی که کرده کشته بشه؟ کی حق داره یکیوبخاطرکاراش بکشه؟ شوهرش حق داره جدابشه اماحق کشتنشونداره 

شما میگی خیانت میکنه . اگه در گذشته رابطه داشته باشه ولی الان فقط شما رو دوست داره و  از کارها ...

خب نمیدونم اینطور به قضیه نگا نکردم

عزیزم اینایی که از قتل و کشتن حرف میزنن غالبا در حد باد معده کار از دستشون برمیاد 

واقعاتعجب میکنم یه خانم راحت ازکشتن کسی دیگه میگه واقعاایناقراره مادربشن فرزندتربیت کنن دختراشونوخدافقط بایدنگه داره وگرنه اینامعلومه بااین افکارشون قراره چی به سردختراشون بیارن