2777
2789
اره همینجوره که شما میگی. قبل ازدواج خووووووب هرکار میخوان میکنن بعد موقع ازدواج توبه میکنن. نقل ه ...

راه درستش اینه قبل ازدواج تحقیق کنن نه بعد ازدواج

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

واقعاتعجب میکنم یه خانم راحت ازکشتن کسی دیگه میگه واقعاایناقراره مادربشن فرزندتربیت کنن دختراشونوخدا ...

اره والا دخرت ۱۸ سالش باشه امکان داره اجازه ندن یه رژ هم بزنه خدا به دادشون برسه

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒حالا نکه پسره پیامبره و نبی اکرمه اخرش گند کارای اینم در میاد😐من موندم ی سریا ک میگن همه چیو میتو ...

واقن موافقم با حرفت ،انگار اون پسر تو گذشتش هیچ کاری نکرده پاک پاک بوده.من دیدم پسر جانماز اب کشیدشم دوست دختر داشته.و اینکه وقتی یه باغچه تر تمیزم که باسه بیل بزنی از داخلش کرم میاد بیرون..زندگی همه ما ادما هم همینطوره.تو گذشتمون یه خطاهایی کردیم یه اشتباهاتی کردیم. شاید طرف توبه کرده باشه.پس انسانیت کجاس....

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه     
نگا خانوم افکار هر کسی با فرد دیگ متفاوت خودشم قضیه رومینا با این فرق میکنه فاز برندار مسائل رو قاطی ...

فازبرنداشتم افکاربله متفاوته اماافکارشماافکاردرست ومنطقی نیست شماباافکارت میگی حق کشتن کسی وداری دیگه منوریپلای نکن قضیه ی رومینام دقیقاعین همینه فرق نداره

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
عزیزم اینایی که از قتل و کشتن حرف میزنن غالبا در حد باد معده کار از دستشون برمیاد 

خخخخ.

قتل وکشتن نه.کسی حق نداره کسه دیگه رو بکشه.

ولی به نظرم این آقا اگه حساسه وبراش مهمه که البته حقم داره این حق روداره که طلاقش بده

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
واقن موافقم با حرفت ،انگار اون پسر تو گذشتش هیچ کاری نکرده پاک پاک بوده.من دیدم پسر جانماز اب کشیدشم ...

خوب اگه موقع خواستگاری پسره پرسیده باشه و دختره گفته باشه دوست پسر نداشتم چی؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خب نمیدونم اینطور به قضیه نگا نکردم

عزیزم انسان  خطا کار هست. همه ی ما گناهانی رو داشتیم.  ولی  خب  خدا راه توبه کردن هم جلو مون گذاشته.  

توبه هم در صورتی درسته که دیگه تکرار نکنه.  

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خوب اگه موقع خواستگاری پسره پرسیده باشه و دختره گفته باشه دوست پسر نداشتم چی؟

شاید هم گفته باشه داشتم  چی؟ قضاوت نمیتونیم بکنیم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
فازبرنداشتم افکاربله متفاوته اماافکارشماافکاردرست ومنطقی نیست شماباافکارت میگی حق کشتن کسی وداری دیگ ...

خانم نگا شما میگی حق کشتن نداره پس چرا وقتی یه زن خیانت میکنه حکم سنگسارش و میدن اون کشتن نیست آیا؟ 😐

باش شما راست میگی حق با شماست خودشم خود شما رو من اول ریپ زده بودین

تو خوبی من بدم

2+2=5 دنیای خودم ، قانون خودم
شاید هم گفته باشه چی؟ قضاوت نمیتونیم بکنیم

نه میدونم که...اصلا بحث اون نیست

میگم اگه اینجوری باشه حق با کیه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
واقن موافقم با حرفت ،انگار اون پسر تو گذشتش هیچ کاری نکرده پاک پاک بوده.من دیدم پسر جانماز اب کشیدشم ...

شما ازکجا میدونی این اقا واقعا خودشم چیزی تو گذشتش بوده یانه.

انسانیت کجا رفته که برا همه یجور نسخه میدی و راحت همه رو با یه چوب میرونی؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم انسان  خطا کار هست. همه ی ما گناهانی رو داشتیم.  ولی  خب  خدا راه توبه کرد ...

ببین من سر یه چیزی توبه کردم ولی حس میکنم خدا توبه ام و قبول نکرده حس گناه دارم با اینکه هیچوقت دیگ اون کار و انجام ندادم

2+2=5 دنیای خودم ، قانون خودم
نه میدونم که...اصلا بحث اون نیست میگم اگه اینجوری باشه حق با کیه؟

حق با پسرس اگه گفته ندارم ولی داشته ولی اگه گفته دارم حق با دخترس پسره از گذشتش خبر داشته به نظرم اینم یکم تخیلاته تاپیکش مادرش گوشی دخترش رو بده به داماد اونم بیاره سیم کارت رو بزنه به گوشی خودش

چون قبل ازدواج د.ا.د.ه😐 خدا گفته ندید عزیزم  خب کارش خیلی زیبا بوده؟ اگه هم پشیمون بود اون ...

خوبه شماها قاضی نشدید والا 

فعلا برید سر پسرایی که قبل ازدواج رابطه داشتنو ببرید دیگه وقت نمیکنید ب سر بریدن دخترا برسید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟