2777
2789

از وقتی فهمیده پولایی ک بهم میده رو برا مامانم خرج میکنم بزور بهم پول میده😕

مامانم از وقتی بابابزرگم فوت کرده همش به من میگه بهش پول بدم😔

گوشیم خرابه باید عوضش کنم امروز ب شوهرم میگم یکم پول بده یه گوشی ارزون بگیرم این خرابه..میگه چرا فکر کردی من دارم ، من تو پول اجاره خونه میمونم،

امروز از حرفاش فهمیدم ناراضیه من به مامانم پول میدم چون قبلا اینجوری نمیتوپید بهم، میگف پول دستم بیاد میدم‌ ولی امروز حرفاش جدید بود😔

مامانم نمیگه منم ندارم و دستم تو جدب شوهرمه، فقط میگه  پول بده😣به خاهرامم نمیگه فقط من..

تا چند ماه پیش ک بابابزرگم بود یه پولی داده بود به پسرا باهاش کار میکردن پول میفرستادن، الان پسرا پولو خوردن مامانه منم دستش مونده تو پوست گردو..

ولی همچنان ولخرجی میکنه

موندم این ابروریزیو چیکار کنم😔

۸ساله شوهرم دسته منو خالی ندیده بود، خیلی بد شد برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه از استارتر عزیز 😘❤

.

نذری صلوات گذاشتیم تا ۱۴ روز، صلوات هدیه به یکی از معصومین ... به نیت گشایش مشکلات و حاجت روایی 🌸🍬🍬🍬🍬🍬

.

امروز سومین روز و به نیت بی بی دو عالم خانم فاطمه زهرا (س) 💖🌸

.

لطفا شرکت کنین 🌸

‌.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5017284/نذر-صلوات-هدیه-به-حضرت-فاطمه-زهرا-س?postId=154507920

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

اره کمیته امداد بهترین گزینه اس 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
به مامانت به حد نیازش کمک کن نه در حدی که ولخرجی کنه

در حد نیازشه

بهش میدم ک خرج خونه کنه.بعد تازه فهمیدم برا نهار و شام میره خونه خالم😕

ما یه شهر دیگه هستیم، چند روز پیش رفتیم خونش کلا یخچال خالی بود رفتیم کلی خرید کردیم

پولایی ک میدادم برا خاهرم خرج میکرد