2777
2789
پس شد اول پیل اف بعد عصاره صدف؟ شما تبریزید؟.من میخوام ولی تبریز نیستم.اینترنتی هم گفتید ک مطمئن نی ...

نه من لرستانم گفتم ک برادر همسایمون اونجاست از طریق اون خریدم شمارو نمیدونم والا یه پرس و جو کنید ببینید دیجی کالا نداره منم میپرسم اگ راهی بود بهتون اطلاع میدم 

یه صلوات مهمونم میکنید برا خونه دارشدنم😍😍
کدوم کرم اسمش چی هس ؟ تورو خدا به منم بگین

نمیدونم سفارش داده از همدان براش آوردن ی کرم دست سازه به اسم معجزه البته تقلبی هم داره باید ازجای مطمعن بخری،دخترش مادرزاد ی طرف گردن و صورتش ی دست لکه داشت کلا،از وقتی این کرم و زده کلا رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من لرستانم گفتم ک برادر همسایمون اونجاست از طریق اون خریدم شمارو نمیدونم والا یه پرس و جو کنید بب ...

دسست دردنکنه.اگ بشه ک خیلی خوب میشه

خواننده خاموش بودم از موقعی ک نمیدونستم چجوری با نی نی سایت اشنا شدم😁😊
نمیدونم سفارش داده از همدان براش آوردن ی کرم دست سازه به اسم معجزه البته تقلبی هم داره باید ازجای مط ...

میشه لطف کنین شماره تلفونشوبرام پیدا کنی؟ منم همین مشکل دارم  دعات میکنم

میشه لطف کنین شماره تلفونشوبرام پیدا کنی؟ منم همین مشکل دارم  دعات میکنم

شماره تلفن کیو،زن داییم صاحبخانشون همدانیه اون براش آورده اصلش و،اگه میخای ی جوری پیگیر شم برات بگیرم بفرستم

شماره تلفن کیو،زن داییم صاحبخانشون همدانیه اون براش آورده اصلش و،اگه میخای ی جوری پیگیر شم برات بگیر ...

اره خیلی ممنون میشم ازت ، البته تورو خدا اگه جواب داده بگیرینا

این چیزا اثرش  موقت شما از روشن کننده اردن استفاده کنید  واقعا موثر

کرمه؟؟؟ برای پوستی هم که از اول تیره بوده جواب میده؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
صابون زردچوبه هم اثر داره 

باید رو پوست بمونه یا فقط بشوریش باش

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
شماره تلفن کیو،زن داییم صاحبخانشون همدانیه اون براش آورده اصلش و،اگه میخای ی جوری پیگیر شم برات بگیر ...

تابیکاتوخوندم  عزیزم انشالله زندگیت درس شه به حرمت شهدای این ماه

اره خیلی ممنون میشم ازت ، البته تورو خدا اگه جواب داده بگیرینا

جواب داده من خودم تعجب کردم ولی ی کم شوکه شدم آخه لمچکه هاش خیلی پررنگ هردکتری بردن گفته بود بزرگ ک شد باید لیزر کنه ولی این کرم درعرض یک ماه کلا پاک کرده ی کم عجیبه برام ،میخاستم برا صورتم بگیرم ولی موندم بگیرم یانه آخه تو همین سایت خوندم خیلیا راضی بودن خیلیا ناراضی میگفتن لکه هامون برگشته واسه همین گفتم صبر کنم اگه واسه دخترداییم برنگشت بعدش بخرم ،بذار ازش عکسشو بگیرم برات بفرستم میبینی ک دروغ نمیگم

دکترها انجام میدن ...پاکسازی پوست با دستگاه

برای پوست صورت ک از اول تیره بوده جواب میده 

تضمین ش نمیدونم  من مصرف کردم  واقعا چند درجه روشن شد پوست صورتم‌ گمونم ۳۰ تومن‌یا ۳۵ ...

طریقه استفاده ش و اسم شو میگی لطفا