2777
2789
چی خریدی گلم؟ خوبه یا عالی؟

من برا جوش سفارش دادم یکی ماسک پیل آف یکی عصاره صدف دریایی 

دختر داییم استفاده کرده عااااالی شده پوستش صاف صاف ولی من هنوز دوره ام تموم نشده 

یه صلوات مهمونم میکنید برا خونه دارشدنم😍😍
من برا جوش سفارش دادم یکی ماسک پیل آف یکی عصاره صدف دریایی  دختر داییم استفاده کرده عااااالی ش ...

اهان مرسی عزیزم❤️😘

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم حالا واقعا خوبه کجاها میشه زد

برای من جواب داده پوستم کدر بود و خشن 

الان خیلی تغیر کرده 

حالا اگه بر نگرده 

نمیدونم  البته دکتر میگفت باید مدام تا ۴ هفته بزنید بعدش یه شب درمیون تا جند هفته 

اما مرتب بزنید 

شب باید برنید صبح بشورید 

فارس. وراوی...❤❤❤
واقعا؟طفلکا خیلی خوشحالن ،کورتون داره این کرم؟

به زانوم هم زدم تا دیگه نزدم برگشت کلا تا نزنه برمی گرده

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
من برا جوش سفارش دادم یکی ماسک پیل آف یکی عصاره صدف دریایی  دختر داییم استفاده کرده عااااالی ش ...

از کجا سفارش دادی

خواننده خاموش بودم از موقعی ک نمیدونستم چجوری با نی نی سایت اشنا شدم😁😊
شرکتش تبریزه فک کنم من همسایمون داداشش اونجا کار میکنه گفتم اورد برام ولی گوگل زدم سایتشو اورد ک سفا ...

میشه بدی بهم

گوگل بزن سایت لدورا میاره بالا هرمحصولیو بخای زده موجود هست یانه  ولی دیگه نمیدونم مطمئنه یانه

شما ک گفتی عالی شد پوست

شما ک گفتی عالی شد پوست

اها اونو میگی من ک گفتم من تازه دارم مصرف میکنم دختر داییم استفاده کرده تموم شده پوستش عااالی شده صاف صاف 

فک کردم گوگل میخای سفارش بدی گفتم مطمئن نیستم میارن برات یانه 

شما ک گفتی عالی شد پوست

اسم محصولارو میخای 

ماسک پیل آف لدورا و عصاره صدف دریایی لدورا 

اول باید پیل آف رو بزنی تموم ک شد اون یکی سه ماه طول میکشه تا ماسک پیل آف تموم بشه باید صبور باشی هفته ای دو بار باید استفاده کنی 

اسم محصولارو میخای  ماسک پیل آف لدورا و عصاره صدف دریایی لدورا  اول باید پیل آف رو بزنی ...

پس شد اول پیل اف بعد عصاره صدف؟

شما تبریزید؟.من میخوام ولی تبریز نیستم.اینترنتی هم گفتید ک مطمئن نیستید بفرسته،پس چیکار کنم