2777
2789
استفاده کن من جوش نداشتم پوستم روشنه فقط برا شست وشو چربی پوستم گرفتم ولی پوستم روشنتر شده

بزنم پوستم بد نشه ب کل صورتم بمال مث کرم کیا بزنم عسل گذاشتم رو صورتم س تا جوش گنده زده پوستم بدتر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینشو نیدونی دائمیه؟ چند درصد روشنتر میشه واقعا خیلی نیاز دارم

دایمیه واقعا عالیه واسه پوست ، روشن میکنه جوشهای زیرپوستی منافد لک و ...از بین میبره و یه پوست یه دست و تمیز بهت میده ! 

قیمتش الان نمیدونم قبلا از جلسه ای ۴۰۰ بود ، بستگی داره چقد پوستت نیاز داشته باشه و چن جلسه واست بنویسن -! 

توی بعضی ارایشگاها هم انجام میدن که بهتره نری چون قیمتش شاید کمتر باشه ولی ممکنه به پوستتم اسیب بزنن هرچی باشه دکتر انجامش بده خیلی بهتره

.
هزینشو نیدونی دائمیه؟ چند درصد روشنتر میشه واقعا خیلی نیاز دارم

مزووایت هم میتونی انجام بدی پوستو ۲ تا ۳ درجه روشن میکنه ۳ جلسه باید بری فکر کنم ماندگاریش ۳ سال باشه من نرفتم ولی شنیدم .شاید در آینده برم واسه لک صورتم..

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
خریدم چرته صدهزار پول دادم،،کرم دست سازه

آره ،چرا چرته میشه کامل توضیح‌ بدی؟دختر داییه من از بدو تولد قسمت گردن و شونش کلا لکه بود طوری ک همه فکر میکردن سوخته اصلا ی وضع بدی داشت دکتر گفته بود بزرگ ک شد باید لیزر بشه.نزدیک ی ماهه ازاین کرم میزنن کامل از بین رفته 

آره ،چرا چرته میشه کامل توضیح‌ بدی؟دختر داییه من از بدو تولد قسمت گردن و شونش کلا لکه بود طوری ک همه ...

دوباره برمی گرده بعد یه مدت قطع کنه برمی گرده 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
بزنم پوستم بد نشه ب کل صورتم بمال مث کرم کیا بزنم عسل گذاشتم رو صورتم س تا جوش گنده زده پوستم بدتر ش ...

نه صابونه دگ.چیزی نمیشه..شبا موقع خاب کل صورتتو صابون بزن یکم ماساژ بده بشور صب هم همینطور.باآب خنک بشور..