2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست

استاتر عزیز وقتی شوهرتون بیرون برای شما یه ابمیوه یا بستنی یا قهوه یا هر خوراکی نمیخره بدون خسیسه .باید بری پیش مشاوره الانم ارایشگاه نرو پولم پس نده وقتی تو رو دید یا گفت رفتی ارایشگاه بگو با این پول نمیشد تا متوجه تورم بشه .آهسته آهسته بهش بگو من ماهیانه این مقدار لازم دارم باید هرماه اصلاح کنم .خرج تاکسی .و.... این مقدار رو بده من خودم مدیریت میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو برای عزیزانی فرستادم ک با من دعوا کردن بفرمایید این از قانون ک میگه نفقه تو عقد واجب نیست 

بعد دعواشو سر من میکنن دوستان!!

یه مردی هم دوست داره نفقه خانومشو بده خداخیرش بده!

من کاری ب شوهر این دوستمون ندارم چون در خسیسی شون شکی نیست و خودشون بهت میتدنن تصمیم گیری کنند تا ما ک نظر بدیم چوار کنن صلاح مملکت خویش را خسروان دانند والا!

عزیزم بیشتر دقت کن تو اننتخابت.مرد خسیس و مرد بد اخلاق مرد زندگی نیستن و زن و بچه را نابود میکنن.از همین الان خانوادتو در جریان بذار.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

تو مغازه میگه ندارم؟؟؟ عجب آدمیه ها ! اندفه گف ندارم جلو فروشنده خودت کیف درار حساب کن بزار خار خفیف ...

فک نکنم اثری داشته باشه چنین مواردی بوده زن بعد از ازدواجم خودش خرج خودشو میداده چون شاغل بوده حتی مورد هس که زن بخاطر این اخللق مرد مجبور شده کار کنه که خرج خودشو در بیاره

خب چجوری ادمش کنم این خیلی پرروعه

توام پررو باش تکلیفتو مشخص کن بگو من با این گدا بازیها کنار نمیام ادم ازدواج میکنه ک ارامشی ک داشته تکمیل شه کنار همسرش نه ک زجر کش بشه و از نظر رفاهی اگه بیشتر نمیتونی فراهم کنی حداقا همون ک خونه بابام داشتم باید فراهم کنی وگرنه چرا خودمو با تو بدبخت کنم بزار یا ادم بشه یا تکلیفت مشخص.ادم کمال گراست و پیشرفت میخواد تو هرچیزی حالا اگه قرار نیست با ازدواج بیشتر بشه حداقل کمترم نشه.

اون جملشم فقط باید با اب طلا نوشت مدیریت کن بگو تا در حیاط نرسیدم تموم شده چی رو مدیریت کنم اخه😏😏😏

هزینه های همسر بعد از عقد به عهده ی مرده درست که نباید فشار اورد اما نامزد ایشون مشخصه وضعش!!!

این بستگی به فرهنگ و سیستم خانواده ها داره. مثلا تو خانواده ما من تا قبل از عروسی همه مخارج ام با پدرم بود. از نظر ما وقتی رفتند سر خونه زندگیشون دختر و پسر اونوقت هزینه هاشون جدا میشه از خانواده

اینو برای عزیزانی فرستادم ک با من دعوا کردن بفرمایید این از قانون ک میگه نفقه تو عقد واجب نیست  ...

دقیقا. من خودم اصلا عارم میشد به شوهرم بگم. کادو و .. فرق داره با خرج و مخارج. اما خوب این کاملا بستگی به رسم و خانواده داره

وقتی توقعاتی از من داره که خیلی زوده منم باید ازش پول بخوام  

عزیزم تا حالا این حرفو ب کسی نزده بودم ولی خواهشا توقعشو براورده نکن هرچندم عقد باشی و محرمش.دوره عقد واسه شناخته تازه اینم این مدلیه و اومدیم کلا صلاحت ب تموم شدن رابطه بود بعدا شرایطتت با توجه ب اون قضیه سخت تر میشه چون تو جامعه ما هرچقدرم خانمها خودمونو بکشیم صدامون ب جایی نمیرسه و طرز فکرها و نگاهها همونه.صد درصدم اشتباه ولی واقعیت جامعه ماست. 

پس ب حرفش گوش نکن چون ممکنه بعدا بخاطر این موضوع مجبور شی خیلی چیزا رو تحمل کنی و صداتم درنیاد.

عزیزم تا حالا این حرفو ب کسی نزده بودم ولی خواهشا توقعشو براورده نکن هرچندم عقد باشی و محرمش.دوره عق ...

درست میگی واقعا اما وقتی مجبورم میکنه چیکارکنم نمیتونم کاری کنم بعدم اگه ناز کنم انقدرررر سرد میشه ازم مثلا چند روز پیش خونشون بودم اومد نزدیکم منم ناراحت بودم گفتم خسته م برو بعد این رفت پیش خواهرومادرش نیومد پیش من.. اخرش من اس دادم بیا بعدش اومد و کارشو کرد

ولی وقتی میریم بیرون میرم یه مغازه چیزی بخرم قشنگ برمی‌داره میگه من پول ندارم برگرد 

درست میگی واقعا اما وقتی مجبورم میکنه چیکارکنم نمیتونم کاری کنم بعدم اگه ناز کنم انقدرررر سرد میشه ا ...

خدا ب دادت برسه تازه تو باید ناز این ببخشید عتیقه رو بکشی.کلا از اول رو دادی ولی با ی مشاور خوب صحبت کن و حتما راه حل بگیر ک چطور برخورد کنی باهاش .چون اینطوری فقط میتازونه.