2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست
من هیچ وققت تو عقد از شوهرم پول نخواستم  خانوادمم براین باورن ک تو عقد همه چی دختر با پدرشه

هزینه های همسر بعد از عقد به عهده ی مرده درست که نباید فشار اورد اما نامزد ایشون مشخصه وضعش!!!

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم کنم؟ میترسم اخه میگم درست نمیشه؟ 

نه معلومه که درست نمیشه

اگه میخوای توو پول مدشک بچه و شیر خشک بمونی سالی 1 مانتو هم نگیری مهمونی که میری لباسات فقیرانه باشه باهاس بمون

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست!

عزیزم بهتر همین الان که هنوز نرفتین زیر یه سقف باهاش صحبت کنی و سنگات رو وا بکنی چون بعد ها افسوس میخوری     

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

کسی که خسیس باشه ها بنظرمن اصلا درست بشو نیست...حالا اگه واقعا پول نداشت ی چیزی...ولی وقتی میگی داره باااااااید خرج کنه برات....

وظیفشونه توی عقد براتون خرج کنن...

ببین الان یعنی بهترین دورانه اگه الان خرج نمیکنه وای به حال بعدا...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
واای میترسم خسیس باشه چیکارکنم حالا

از همین الان بهش بگو باید ماهانه مبلغی برام پول بریزی و من با همون ارایشگاه و وسایل ریز خودمو و حالا کارای شخصیم رو انجام میدم و مقداری هم پس انداز میکنم و دیگ ازم نپرس فلان چیز رو چن خریدی یا چیکار کردی خودم حواسم هس!!والا ما که از اول همینکارو کردیم و راضیم بنظرم شما هم امتحان کن

وای ۵۰تومن چیه

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰