2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست

حالا درسته پول دراوردن سخت شده و همه چیزم گرون ولی خب تو عقد و نامزدی دیگه خودشو نباید نشون بده..

.من نامزدبودم میگفتم پول دیگه زیر ۳۰۰ نمیداد ۴سال پیش.عقدم نبودیم.یکم فکر کن با خونوادتم مشورت کن

خـدایا شکرت♥ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وظیفشه عزیزم

عزیزم همش یک ماهه عقد کردن وسایلشو حق داره ولی عزت نفست میره سوال که واسه پول ارایشگاه اونم تو عقد از شوهرش پول بگیره ... بزار بره سر خونه زندگی بعد 

به حکمتش دل بسپار ...   
😐😐😐اره واقعا زشته چون اين نبايد اصن بگه.خود شوخرش.بايد بفرسته

عزیزم من مجردم ولی بالاخره عروسی برادرامو دیدم با اینکه دو سال تو عقد بودن واینکه بهم کادو میدادن ولی هیچ وقت زن داداشام ازشون پول نخواستن تو عقد خرج دختر با خودشه 

به حکمتش دل بسپار ...   
عزیزم من مجردم ولی بالاخره عروسی برادرامو دیدم با اینکه دو سال تو عقد بودن واینکه بهم کادو میدادن ول ...

بالاخره هرخانواده اي فرهنگو و طرز فكرخودشوداره ماها حتي تو نامزدي هم خرجي ميديم چ برسه عقد

سلام به شما دوست عزیز . من تاپیک های قبلی شما رو هم دیدم نامزد شما چندتا اخلاق بد داره مثل اینکه بنابر گفته خودتون با شما سرده یا شما رو در جمع مورد تمسخر قرار میده تا صرفاً بقیه بخندن الانم که خساست ایشون . خواهر عزیزم حتما به یک مشاور مجرب مراجعه کن . با ایشون یک بار حضوری قرار بذار و اتمام حجت کن بگو یا روی ضعف های اخلاقیت کار کن یا منو فراموش کن و اینو بدون به قول آقای شهاب حسینی توی فیلم درباره ی الی یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه . مانا و سربلند باشید 💛

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
خب مشکل اینجاس هیچ کدوم رو قبول نداره که بخواد برای رفعش اقدام کنه، 3ساله خودمو کشتم قبول نمیکنه به ...

وقتي ادماي باشعوري مث توروميبينم اميدوار ميشم ك دنيا اونقدراهم جاي بدي نيس.خداكنه تعداد امثال شما زيااادشه

وقتي ادماي باشعوري مث توروميبينم اميدوار ميشم ك دنيا اونقدراهم جاي بدي نيس.خداكنه تعداد امثال شما زي ...

محبت داری عزیزم، من باور دارم بچه هیییییچ مشکلی رو حل نمیکنه خودمم با بچه آوردن بیشتر سرخورده میشم حداقل اگه مجبورم تو این زندگی بمونم یه بچه توی تنش به دنیا نمیارم که یه مادر افسرده داشته باشه و نتونم درست و با شرایط عادی تربیتش کنم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
اینو برای عزیزانی فرستادم ک با من دعوا کردن بفرمایید این از قانون ک میگه نفقه تو عقد واجب نیست  ...

كدوم قانون اين مملكت خراب شده حق بوده ك اين باشه.ولي ب نظرم هر خانواده اي ي فرهنگي دارن شما فرهنگتون ي جوره من ي جوره ي نفر ديگه جور ديگه و...ولي دليل نميشه بهم توهين كنيم

ینی داری از ما میپرسی؟ خودت نمیدونی باید رابطتو تموم کنی؟

خيلي از اين طرز فكر بدم مياد ك تو ني ني سايت همه فكر ميكنن شوهر كردن كه پول خرج كنن فقط

مگه گفت مشكل اخلاقي داره شوهرش؟ ٥٠ داده برا اصلاح 

فعلا همونو بره ماه بعد كرم بخره خوب

رابطه رو تموم كن و طلاق و فلان چيه؟!!! زندگي كه به يك پول كرم بند باشه فاتحه شو بخونين بابا

شوهر منم اوایل خیلی رومخ بود میخواست یخچال بگیره میگف تو چرا بیای من میگیرم البته من ادبش کردم دیگه واسه کوچیکترین چیزام نظرمو میپرسه

خدایا شکرت واسه داده ها و نداده هات❤