2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست
درست میگی واقعا اما وقتی مجبورم میکنه چیکارکنم نمیتونم کاری کنم بعدم اگه ناز کنم انقدرررر سرد میشه ا ...

کاش تجدید نطر کنی این ادم روح و روان و جسمتو نابود میکنه.دیدم از این موردااا

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

سلام مینا جون. من تاپیکت رو خوندم و دوست داشتم باهات صحبت کنم.خواستی درخواست دادم قبول کن خصوصی بحرفیم.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چه.این چه حرفیه هزینه ها بالاست چیخ میخاست زن نگیره

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

نمیشه که شوهرمه وظیفشه 

بهش بگو 

همینایی ک به ما کفتی بهش بگو

عزیزم منم ت عقد مثه تو ولی برعکس شما همسرم حقوقش یکم پایینه و خرج و مخارجمونم زیاده..درسته من درکش میکنم ولی زیاد پرروش نمیکنم..توان بهش تیکه بنداز ک من بابام پول دادنی نمیگه ک چی خریدی و مابقی پولتو چیکار کردی..منم به همسرم میگم(درسته اصلن دخالت نمیکنه) ولی سر برج ک برام پول میریزه میگم ک پول منه اصلن دوس دارم بریزمش دور تو نباید دخالت کنی از اول اینجوری رفتار کردم..الانم پولی ک بهم میده اصلن نمیپرسه ک چیکار کردی و چی خریدی و ..

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
درست میگی واقعا اما وقتی مجبورم میکنه چیکارکنم نمیتونم کاری کنم بعدم اگه ناز کنم انقدرررر سرد میشه ا ...

خسیسه 

اوایل مردا دست و دلبازترن 

مطمینم خسیسه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

منم نامزد قبلیم خسیس بود و یه سری مشکلات دیگه واقعا نشد تحمل کنم تو نامزدی سریع جداشدم اون میگفت بعد عروسی هم باید بابات لباساتو بخره من پول ندارم  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

زندگی با این مرد خیلی خیلی سخته

الان ارزونترین ارایشگاه اصلاح صورت و ابرو 35 میگیره

دیگ چقدر میمونه واسه یه کرم؟!!! 

ازین بدتر که گفته راجب اینه شمعدون و چیزای دیگه اظهار نظر نکن، خیلی حرف بد و زشتیه

تجدید نظر کن تا عروسی نکردید

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
نمیشه که شوهرمه وظیفشه 

به نظرم وظیفش نیس اگه بده لطف کرده و به نظر من اصلا خوب نیس تا موقعی که خونه پدرتی از نامزدت درخواست پول کنی و‌کوچیک کنی خودتو 

که اونم ۵۰تومن با خفت و منت بریزه تو کارتت تازه کوچیکترم شی 

اگه خودش بخواد پول بده حرفی نیست 

من ۲سال نامزد بودم یه بار نگفتم بهم پول بده اصلا غرورم اجاره نمیداد 

دوس داشتم تا موقعی که خونه پدرمم هیچ منتی سرم نباشه که بعدا بگن خونه باباشم بود خرجشو مامیدادیم 

شما که میگی بابات پول میده نباید بخاطر پول آرایشگاهو کرم رو مینداختی 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️