2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست
عقد

عزیزم طلاق گرفتن و تمام کردن به این راحتی ها نیس که دوستان اینجا میگن(نظر شخصی بنده است)چند تا راه داری یا برو آرایشگاه بعد با سیاست ببرش کرم های که لازم داری رو برات بخره،یا یه رستورانی کافه ای جایی برین صحبت کن باهاشون یا برید پیش مشاور

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختراي عزيز لطفا تا به يه شناخت نسبي ازنامزدتون نرسيدين لطفا تا اخر رابطه نريد اينجا ايرانه و يه سري چيزارو بايذ بپذيريم وگرنه جبران خيلي اشتباهات برامون سخت ميشه با احترام به اسي كاش تا ازش مطمعن نميشدي بندو اب نميدادي...

منم نظر دوستان رو تایید میکنم مطمئنا خسیسه..پولشو پس بده قشنگ بشین باهاش صحبت کن زودم نرم نشو اولته هرجور بگیری اونجور جلو میره ...شوهر منم اولش خیلی لارج بازی درآورد ولی امسال کلا خسیس بازی درمیاره 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم

طلاق تمام تا اول راهی حالا یامیترسه درست میکنه خودشو یا........

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
مخالفم یکم ! ولی پدر زن درمیاد تا عوض شه ، من خانواده پدرم به شدددددت خسیس اند ، جوری ک دخترعموم تیز ...

خوب مگه ادم چندبار زندگی میکنه که جوونیشو صرف تغییر یک نفر کنه و پدر خودشو دربیاره

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
واای میترسم خسیس باشه چیکارکنم حالا

چند تا چیز:

قبل از عقد چطور بود؟ اونموقع هم همین جوری خرج میکرد یا الان خساستش رو رو کرده؟

رفتارش که با شما زشت و تحقیر امیز بوده. اون نباید حتی با وجود وضع مالیش که درامدش اونقدر ه ۵۰ تومن میریخت. تهش اینکه اینبار بیشتر میداد و میگفت با حقوق من اینقدر بیشتر نمیرشه برای دفعات بعدی.خداییش با حقوق سه تومن انتظار داشتی چقدر برای ارایشگاه خرج کنی؟ حالا ۵۰ نه ۱۰۰.اما واقعا با درامد ۳ تومن بیشتر از این نمیشه خرج ارایشگاه کرد. شما وقتی داشتی ایشون رو انتخاب میکردی باید به وضع مالیش هم دقت میکردی. اما در مجموع رفتاراش زشت و در اینده برات عذاب اور میشه

واای میترسم خسیس باشه چیکارکنم حالا

ببین عزیزم با خانوادت حتما صحبت کن در این مورد

نه که شکایت کنی پول بهم نمیده، پول ندادن و خساست مورد کوچیک شخصیتی اینجور آدماست

منظورم اینه که صحبت کن بگو رفتارش اینه اینجوری برخورد میکنه، الان تازه یه ماهه نامزدین باور کن بعدها بدتر میشه

ببین عزیزم شوهر منم توی عقد همینجوری بود ، نمیتونم این قول رو بهت بدم که شرایط بعد عروسی بهتر میشه و ...

عزبزم بیشتر توضیح میدی ؟

مثلا تو اون شرایط چیکار کردی ؟

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
چند تا چیز: قبل از عقد چطور بود؟ اونموقع هم همین جوری خرج میکرد یا الان خساستش رو رو کرده؟ رفتارش ...

بله دقیقا ایشون میتونسته همون پنجاه تومنم بده ولی ضمنا عذرخواهی کنه که مثلا فعلا نمیتونه بیشتر هزینه و بعدا جبران میکنه، ولی آقا شمشیر رو از رو بسته و به اصطلاح میخواد گربه رو دم حجله بکشه

ارن رفتار بعدها بدتر هم خواهد شد

چراهمه چیو ربط میدین به رابطه من توعقدم همسرم کپچیکترین چیزیم نمیذاره بابام بخره همه چی من باهاشه حت ...

من ربط نمیدم شرع اینو میگه بستگی ب فرد داره چرا وعواشو سر من میکنین واا!هرکسی یک اخلاقی داره والا

کاش درست حرف زدنم یا د بگیریم انگار همه دعواذارن اینجا

من بیست و دو سال پیش تو عقد خرجام کامل با شوهرم بود کدوم کره ای تو مگه ما برده ی جنسی هستیم که سرویس ...

عی بابا هرکسی یکجوریه خوبه درست حرف زدنو یاد بگیریم شرع اینو میگ من نمیگم