2777
2789
عنوان

چه جوری به ماملنم بگم بره سرکار😔چیکار کنم باهاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 65 پست
زنگ بزن به خواهرات بگو  درد دل کن بگو منم دستم خالیه اونا شاید غیر مستقیم به مامانت بگن

خاهربزرگم ک هیچی ، فقط پر و بال میده ب کارای مامانم.یه قرونم پول نمیده.

اون یکیم باهاش قهرم چون اونم مث مامانم بود، دستش خالی میشد میومد پیش من، منم اخریا گفتم ندارم ، قهر کرد کلا😐

یادم رفت تو پست اول بگم.. من بهش میگم برو سرکار تا کی من پول بدم، اگه نداشتم چی؟ میگه من خرجی ندار ...

شاید مادرشوهر خواهرت از پسرش میگیره اونم با رصایت میده ولی قصیه مادر شما متفاوته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم رفت تو پست اول بگم.. من بهش میگم برو سرکار تا کی من پول بدم، اگه نداشتم چی؟ میگه من خرجی ندار ...

نمیدونم عزیزم مامانت جوونه؟ نمیتونه ازدواج کنه؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
والا من مادر بزرگم ۱۸ساله بیوه شده یبار دستشو جلپی بچه هاش دراز نکرده تو رویتا زندگی میکنه ۱۰۰تومن ا ...

بخدا منم همینجوریم، یه هزار تومنی بخام قرض کنم مرگمه

ولی مامانم نمیدونم چرا بهش بر نمیخوره.

الان فکر کنم ۴ -۵ماه هست ک بابابزرگم فوت کرده،ازون ور هر روز خونه خالمه که صدبار خاستم بگم نرو اینهمه، باز میگم تنهاس بزا ی مدت بگذره،ازون ور تا پول شارژشم به من میگه

نمیتونه از چیزای خوب الگو بگیره؟؟😐 تنبلی تا حد فشار اومدن به بچه؟  البته من درکت میکنم اوضاع ...

نمیدونم والا چرا اینجوریه، البته خاهرامم اینجورین ،کپی برابر اصل.

فقط من اینجوری نیستم که فکر کنم تو بیمارستان عوض شدم😐

تعریف نمیکنم ، خداکنه تا اخرم همینجوری بمونم، ولی کلا یه هزارتومن از کسی نمیتنم بگیرم، بدم میاد

دیشب باهاش حرف زدم، خیلیم ناراحت شد😕 گفتم خودم داشته باشم میدم، ولی ندارم،قسطای خودمم هس. گف باشه ...

ببین به فکر خودت و بچه ات باش 

از من باتجربه قبول کن این کارت هم باعث تلخی و دلخوری تو زندگیت میشه هم اینکه به خدا اگه یه روزی لازمت بشه همه دورت میندازن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بهش میگم کار خونه کن بفروش میگه من مریضممممممم بخدا گیر کردم 

بگو مادرجان شوهرم راصی نیس شما که نمیخوای من با دعدا و منت جر و بحث تو خونه م پول بهت بدم؟ 

زندگی یکی دو ردز که نیس هزار تا خرج داره تو چجور بدی خرج لباس و غذا و کرایه و دارو و دکتر وقتی خودت شاغل نیستی چجور میخوای از پسش بربیای الان 30تومن وام گرفته فردا میره به حساب شما خونه میخره

به مادرت پول بده گناه داره .شوهرت لباس بگیره براتون سیصد دیگه چیه 

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
نمیدونم والا چرا اینجوریه، البته خاهرامم اینجورین ،کپی برابر اصل. فقط من اینجوری نیستم که فکر کنم ت ...

مادرت گناه داره 

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ