2777
2789

سلام خانوما

من نهایتا دو ماه دیگه میخام برم سر خونه زندگیم. نمیدونم چیکار کنم.مراسممو تو این کرونا چجوری بگیرم.  اخه مسخرس یهویی برم سر  زندگیم. میشه بگین شماها چیکار کردین؟استرسشو‌‌ گرفتم😐

یکی از فامیلامون آرایشگاه و آتلیه رفت بعد توی باغشون با فامیل درجه یک و خانواده (خودش میگفت زن و مرد باهم ۳۰ نفرم نمیشدیم) بزن برقص کردن با فاصله. همه هم ماسک داشتن بعدم رفت خونش.

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ناراحت کنندس ولی چاره ای نیس 

من دو ماه پیش برا دخترم فقط عموهاش و دایش و دوتا مادربزرگ ها بودن و دیگه هیچ کس مثل یه مهمونی میشه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

واسه چی باید دوماه دیگه بری؟

منم دوس دارم برم سر زندگیم فک نکنم بشه جشن گرف خطرناکه

از این وضعیتم خسته شدم

احتمالا برم اتلیه بعدم مهمونی خونوادگی بگیرم

سخت بود ولی تونستم   

عزیزم یه جشن جمع و جور توی فضای باز بگیر و آتلیه برو... والا من دیدم همه مراسم های مفصل میگیرن... پیج دو تا از دی جی های شهرمون دارم هرشب مراسم بودن اونم چ مراسمایی شلوغ آخر شبم همشون باغ داشتن... آخرشم هیچکدومشون از این دوتا دی جی  کرونا نگرفتن... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

مسخره نیست اگه یه نگاهی به کادر درمان بندازی عزیزم متوجه میشی بهترین و عاقلانه ترین کارم میکنی

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

عزیزم منم قراره بعده محرم همین کارو بکنم

میرم ارایشگاه و لباس و اینامو میپوشم با خانوادمون میریم باغ اتلیه چون کلا ده نفرم نمیشیم با پدرمادر و برادرا

بعدشم ب فامیل میگن دیگه

الان اوضاع همینه دیگه زشت نیس

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

دحتر عموم ارایشگاه رفت لباس پوشید اتلیه رفت فقط مهموناشون مامان باباهاشون بودن و خواهربرادراشون،انگار زدن و رقصیدنم بوده،ولی عمم خییییلی ناراحت شده بود واسه اینکه بهش زنگ نزدن(البته قرار بوده هیچ کسو دعوت نکنن ولی ب خاهر برادرا ی زنگم نزدن ک مثلا ببخشید دیگه ما بخاطر شرایط مجبور شدیم اینکارو کنیم 

حالا شمام اگه قرار شد همچین کاری کنین حتمااااااا زنگ بزنید معذرت خواهی بکنید ک اول زندگی اعصاب خوردی ب وجود نیاد براتون،حالا انشاالله تا دوماه دیگه کرونا تموم بشه هععی،ب امید خوشبختیتون...

مسخره اینه که ما جونمون گرفتیم کف دست داریم تو بیمارستانا خدمت میکنیم ،،که شما دوماه دیگه با جشن بری سر خونت،،حالا اگرم ما رفتیم زیر حاک اول جوونی به پشماتون

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

هرکسی عروسی نمیگیره تو این شرایط فرهنگ بالایی داره که شما قطعا از اونا هستی و عاقبت بخیری رو خواهی دید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برادرشوهرم همینجوری عروسی کرد خیلیم خوب بود.عروس رفت ارایشگاه بعدم رفتیم باغ هم اونا عکس گرفتن هم‌ما رقصیدیم بعدم عروس رفت خونه خودشون مام خونه مادرشوهر بعد شامم رفتیم عروسو اوردیم.مهمون کلا ۱۵ نفر بود فکر کنم دقیق نشمردم