2777
2789
عنوان

کی ها همسرشون رو امتحان کردن برای خیانت؟ چه طوری و نتیجه چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چی بپرسم؟ الان دیگه همیشه چک نمیکنی؟ اونوقتا که چک میکردی چیزی میدیدی؟

الان چک نمیکنم، ولی گاهی پیش میاد بهم میگه من جواب بدم پیام یا زنگ رو وقتی دستش بند هست، منم اگه ببینم چیزی هست که کمی مورد داره، به نحوی بهش میرسونم که اصلاح کنه..مثلا چند وقت پیش گوشی من شارژ نداشت، با خواهر زاده اش تو ماشین ما بودیم، میخواستیم یه چی سرچ کنیم، دیدین که گوگل کروم سرچ های اخیر رو نشون میده، ما هم دیدیم بله شوهرم یه چیز منشوری سرچ کرده..بعدا بهش گفتم البته با حالت شوخی کمی، اونم معذرت خواست و اینا

خودمم، نه بیشتر نه کمتر

من تو گوشیه شوهرم دیدم به نامزد سابقش درخواست داده اون قبول نکرده و پیامم داده دختره شوهر و بچه داره.بهش که بهش گفتم گفت از رو کنجکاوی بودع و اشتباه کردم اون لحظه نفهمیدم چرا اینکارو کردم همرو پاک کرد .امشب دیدم رمز گوشیشو عوض کرده فردا بگم بهش چرا عوض کردی؟

چرا گریه و التماس کرد که بمون تکرار نمیکنم دوساله چیزی ازش ندیدم ولی بهش شک دارم همیشه 

میدونم سخته..منم تجربه مشابه داشتم، واسه همین میگم گذشت خود آدم رو سبک میکنه و همسر و شرمنده

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
من تو گوشیه شوهرم دیدم به نامزد سابقش درخواست داده اون قبول نکرده و پیامم داده دختره شوهر و بچه داره ...

مثلا بگو عه عزیزم گوشیم هنگ کرده، با اجازه ات با گوشی تو به مامانم زنگ بزنم بعد خودت بردار و اگه دیدی رمزش عوض کرده بگو عزیزم چطور شد رمزت رو عوض کردی، میشه بگی چیه باید یه تماس بگیرم زود..خیلی ازش جواب نخواه که چرا عوض کردی اما اگه بهت داد رمزش رو خیلی حساس نشو، اما اگه نداد سرسنگین شو باهاش

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
مثلا بگو عه عزیزم گوشیم هنگ کرده، با اجازه ات با گوشی تو به مامانم زنگ بزنم بعد خودت بردار و اگه دید ...

نه زنگ که نمیشه بگم فردا مستقیم بگم چرا عوض کردی مگه چیزی تو گوشیته چرا بی اعتمادم میکنی بدتر

الان چک نمیکنم، ولی گاهی پیش میاد بهم میگه من جواب بدم پیام یا زنگ رو وقتی دستش بند هست، منم اگه ببی ...

راستش مشکل منم گوشیش بوده از اول

اون اوایل متوجه شدم ک فیلما پو رن میبینه حتی تا پای طلاقم رفتم چون خیلی زندگیمو تحت تاثیرقرارداده بود بعد مشاوره رفتیم حالا تقریبا۵ماهه من زیاد چک نمیکنم و هربار هم ک چک کردم چیز خاصی ندیدم اما حس میکنم خوب بلد شده پاک کنه...نمیدونم

ولی هی میگه داریم پایه های زندگیمونو قوی میکنیم. این جمله امیدوارم میکنه

اما امشب بعد از مدتها گوشیشو دیدم ک بعد توی ۹ روز ۷۰۰ مگابایت برنامه حذف شده داشت شک کردم بهش باهاش حرف زدم همون اولش بهم گفت چن تا برنامه بوده حذف و نصب کردم ولی حساب کردم نهایت۳۰۰ مگ میشد

این باعث شد هی بگم ک قانع نشدم گف همینه چرا باور نمیکنی؟

تهشم گفت اگ چیزی میدیدم تو چطور منو تنبیه میکردی؟ گفتم میمردم 

گف منم بخاطر اینکه گوشیمو چک کردی تنبیهت کنم چن روز باهات حرف نزنم

میدونم اجراش نمیکنه ولی ناراحتم از اینکه من دارم گول میخورم ؟ یا واقعا راست میگه؟ و اینکه اصلا چرا از چک شدن اذیته؟ اگه چیزی نیست؟

اگه بهش بگم ناراحت میشه اگه نگم خودم دارم از غصه میمیرم

این سوالا این حالتا مثل خوره افتاده به جونم...ب کی بگم؟ اصلا چی بگم؟

دلم میخاد فردا دوباره باهاش صحبت کنم لااقل اخلاق مثل همین چندماهه باشه

بخدا خیلی تو برزخم ۴ساله ازدواج کردم همش میگم نکنه اشتباهه...ولی تا میام ب جدایی فکر کنم میبینم بدون اون ۱ روزم نمیتونم

ببخشید زیاد شد من کسیو ندارم باهاش درددل کنم

نه زنگ که نمیشه بگم فردا مستقیم بگم چرا عوض کردی مگه چیزی تو گوشیته چرا بی اعتمادم میکنی بدتر

اینطوری هم پر رو میشه هم جبهه میگیره، به یه بهونه گوشیش رو بردار و تعجب کن از عوض شدن رمزش، مردا اگه بترسن بهتره، رفتارشون رو عوض میکنن..اما اگه دستشون رو شه پر رو میشن و طلبکار

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
راستش مشکل منم گوشیش بوده از اول اون اوایل متوجه شدم ک فیلما پو رن میبینه حتی تا پای طلاقم رفتم چون ...

خواهش میکنم عزیزم، این مشکل خیلی هاست..لعنت به سازندگان پ ورن، ما یه قراری گذاشتیم که اگه همسرم پ ورن دید بگه و من هم سرزنش نکنمش، اما راجع بهش حرف بزنیم..فکر میکنم همین شفاف سازی ها که این فیلمها چطور تولید میشن، این آدم های تو فیلمها خیلی طبیعی نیستن و آدم چندشش میشه اصلا از یه سری کارهای اینا و از این حرفا، ولعش رو برای دیدن فیلمهای این چنینی کم کرده..حتی بهش گفتم دلت میخواد وقتی با اینها تحریک شدی نطفه بچه امون بسته بشه؟؟ و روش تاثیر داشت..

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
اینطوری هم پر رو میشه هم جبهه میگیره، به یه بهونه گوشیش رو بردار و تعجب کن از عوض شدن رمزش، مردا اگه ...

اخه دوتا گوشی داره یکیش ساده اس رمز نداره بگم زنگ بزنم میگه با ابن بزن

خواهش میکنم عزیزم، این مشکل خیلی هاست..لعنت به سازندگان پ ورن، ما یه قراری گذاشتیم که اگه همسرم پ ور ...

اره حرف زدنش ک حرف زدیم...خب همه راه هارو رفتیم مشاورم رفتیم

اما انگار اخرش تصمیم گرفت ک دیگه نبینه...مشکل من اینه ک نمیدونم حقیقتو میگه یا نه

نمیدونم هربار من دارم خر فرض میشم یا واقعا دارم اشتباه میکنم

میدونم اگرم بگم بیا بهم بگو ک میبینی نمیگه. چون خب چیز قشنکی نیس منم بودم نمیگفتم

الان من خیلی بلاتکلیفم مخم داره میترکه. میترسم میگرنم باز عود کنه

نمیدونم باید چیکار کنم اصلا