2777
2789
عنوان

کی ها همسرشون رو امتحان کردن برای خیانت؟ چه طوری و نتیجه چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 43 پست
راستش مشکل منم گوشیش بوده از اول اون اوایل متوجه شدم ک فیلما پو رن میبینه حتی تا پای طلاقم رفتم چون ...

یه روش دیگه ای که به نظرم واسه ما هم جواب داده، اینه که سعی میکنیم مثل دوست ها باهم حرف بزنیم راجع به این چیزا، نه مثل زن و شوهرها، من سعی میکنم عصبی و ناراحت نشم و همسرم هم حرفاش رو میزنه راحت، بدون اینکه از قضاوت من نگران باشه..

اما خب یه مساله ادامه داره دیگه، تقویت ایمان، رابطه عاطفی و محدود کردن شرایطی که دسترسی به این فیلم ها رو راحت میکنه، به بهتر شدن اوضاع کمک میکنه

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
اخه دوتا گوشی داره یکیش ساده اس رمز نداره بگم زنگ بزنم میگه با ابن بزن

سرچ تو نت رو بهونه کن، مسیریاب، دانلود آهنگ، از اینجور چیزا، بگردی تو ذهنت پیدا میکنی

خودمم، نه بیشتر نه کمتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روش دیگه ای که به نظرم واسه ما هم جواب داده، اینه که سعی میکنیم مثل دوست ها باهم حرف بزنیم راجع ب ...

خب ما یه سری حرف زدیم گفت نمیدونم مثل یه فیلمه برام ک دلم میخاد ببینم بعد بیام با تو رابطه داشته باشم گفت بیا باهم ببینیم

نتونستم تحمل کنم...واقعا اذیت شدم

هرچند با شرایط دوست بودنه و صمیمی بودنه هم  میدونم اگه ببینه نمیاد بگه یا باید خودم بفهمم یا هیچی

اره حرف زدنش ک حرف زدیم...خب همه راه هارو رفتیم مشاورم رفتیم اما انگار اخرش تصمیم گرفت ک دیگه نبینه ...

اگه سرزنشش نکنی میگه بهت، اون از واکنش تو میترسه.. خیلی هم گیر نده و نپرس ازش، یادش میندازی این کار رو.. آخرش هم بگو هروقت خواستی ببینی بیا باهم ببینیم، یکی دوبار باهم ببینید و تو براش توضیح بدی اینا واقعی نیست و بیمارگونه است، بدن و اندام و قیافه هاشون طبیعی نیست، لذت نمیبرن اصلا این بازیگرا، فقط واسه پول هست و اینا

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
خب ما یه سری حرف زدیم گفت نمیدونم مثل یه فیلمه برام ک دلم میخاد ببینم بعد بیام با تو رابطه داشته باش ...

منم چندشم شده، و هر چی واقعیت بوده راجع به فیلمها گفتم بهش و حسش خوابیده

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
اگه سرزنشش نکنی میگه بهت، اون از واکنش تو میترسه.. خیلی هم گیر نده و نپرس ازش، یادش میندازی این کار ...

دلم نمیخاد باهم ببینیم

میگم اگه خواسته باشه ترک کنه خب ترک میکنه ... میترسم دوباره این قضیه رو باز کنم و اون فکر کنه ک من مشکلی ندارم و برام مهم نیست و راحت تر باشه

درحالیکه الان فکر میکنه اگه بفهمم بازم افسردگی میگیرم

میگم ک تو یه حالت بدی‌ام

نمیدونم چه کار باید کنم

اصلا میگم شایدم من اشتباه میکنم و واقعا نمیبینه ولی مطمئن نیستم

دلم نمیخاد باهم ببینیم میگم اگه خواسته باشه ترک کنه خب ترک میکنه ... میترسم دوباره این قضیه رو باز ...

آره خب خیلی هم احتمال داره که نبینه، به نظرم خیلی فکرت رو مشغولش نکن، این یه جور اعتیاد هست و صبوری میخواد، حتما خیلی دوستت داره که باهات اومده مشاور و همکاری میکنه، نگران نباش خدا هوای شما رو هم داره... شوهر من خیلی طول کشید راضی شه بریم مشاور..

عشق بورز بهش و بهش اجازه بده اونم عشقش رو نشون بده

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
آره خب خیلی هم احتمال داره که نبینه، به نظرم خیلی فکرت رو مشغولش نکن، این یه جور اعتیاد هست و صبوری ...

وقتی حالم اینطوری میشه سخت میتونم عشق بورزم کلا زندگیم داغون میشه

شما رفتید مشاور چی گفت؟ گفت باهم بشینید ببینید؟و اینکه الانم میبینه؟

وقتی حالم اینطوری میشه سخت میتونم عشق بورزم کلا زندگیم داغون میشه شما رفتید مشاور چی گفت؟ گفت باهم ...

نه اون نگفت باهم ببینید اما من تو حین فیلم توضیح دادم براش که خیلی تو کف نمونه اینا چه تیکه هایی هستن، خودم به نظرم مفید اومد، مثلا شده عکس بازیگرا بدون میکاپ و فوتوشاپ رو نشونش میدم و خودمم با حالت تعجب میگم واااا نگاه این چه شکلیه، دیدم روش که تاثیر داشت.. ممکنه الانم گاهی ببینه، مطمئن نیستم، اما با شوخی ازش میپرسم و بر حسب جوابش واکنش نشون میدم، سعی میکنم تند حرف نزنم و تشویقش کنم که خیلی پیشرفت کرده و بهتر شده و اینا..

ولی ازش خواستم اینستا رو پاک کنه، اونم انجام داد، به نظرم تو اینستا هم خیلی مورد های تحریک کننده هست 

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
نه اون نگفت باهم ببینید اما من تو حین فیلم توضیح دادم براش که خیلی تو کف نمونه اینا چه تیکه هایی هست ...

اره منم ازش خواستم اینستا رو نبینه و ندید

اما شوهرم بخاطر قیافه و اینا نمیبینه انگار ک عادته... اینو مطمئنم ک بخاطر قیافشون نمیبینه بخاطر اصل فیلم میبینه

یه چن ماهی بود یخورده اروم بودم فکر میکردم چیزی نیس تااینکه باز مشکوک شدم...این شک بلخره منو از پا درمیاره

باز اگ مطمئن بودم یه چیزی الان مشکوکم و این بدتره

اره منم ازش خواستم اینستا رو نبینه و ندید اما شوهرم بخاطر قیافه و اینا نمیبینه انگار ک عادته... این ...

اگه نوعی اعتیاد باشه، پیشنهاد میکنم یه سری به روانپزشکی که نوروفیدبک داره و تو زمینه اعتیاد متخصص هست برید، تو شهرتون سرچ کن و پیدا کن، خیلی کمک کننده است، ببین نهایتش اینه که نگاه کرده دیگه، از مردهایی که راست راست خیانت میکنن و با افتخار هم میگن بدتر نیست که، کلا این مشکل پ ورن خیلی آمارش بالاست و خیلی ها درگیرش هستن، چیز ترسناکی هم نیست، کم کم درمان میشه

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
اگه نوعی اعتیاد باشه، پیشنهاد میکنم یه سری به روانپزشکی که نوروفیدبک داره و تو زمینه اعتیاد متخصص هس ...

درسته

مشکل اینه اگرم ببینه نمیگه😔 ک دنبال روانپزشک باشم براش

بنظر شما من چیکارکنم؟ بیخیال باشم و حرفشو قبول کنم ک نمیبینه؟

یا نه؟

درسته مشکل اینه اگرم ببینه نمیگه😔 ک دنبال روانپزشک باشم براش بنظر شما من چیکارکنم؟ بیخیال باشم و ...

بله عزیزم حرفش رو قبول کن، چون اگه ببینه بهش اعتماد داری، خودش هم خجالت میکشه هم سعی میکنه کمتر خطا کنه..

عزیزم یه چیزی بگم امیدوارم ناراحت نشی، ولی حس میکنم شما هم کمی وسواس فکری داری، خودت هم پیش دکتر ویزیت شو، بیشتر این وسواس و استرس هست که داره اذیتت میکنه نه شوهرت

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
بله عزیزم حرفش رو قبول کن، چون اگه ببینه بهش اعتماد داری، خودش هم خجالت میکشه هم سعی میکنه کمتر خطا ...

اره فکر کنم

اما از اول اینطور نبودم .. کارای شوهرم باعث شد

حالاام بهش میگم خودت باید درستش کنی تا دوباره ب حالت اول برگردم